MENÜ

Göztepe Beşiktaş maçında şölene hazır

Yaklaşık 7 bin futbolseverin çirkin ve kötü tezahürat yüzünden cezalı duruma düşmesine rağmen Göztepeli taraftarların Beşiktaş maçı öncesi tüm biletleri tükettiği öğrenildi.

Göztepe Beşiktaş maçında şölene hazır

Milli maçların ardından Pazar günü Bornova Stadı’nda Beşiktaş’la karşı karşıya gelecek Göztepe galibiyete odaklanırken, taraftarlar ise şölene hazırlanıyor. 2 hafta önceki Atiker Konyaspor müsabakasında yaklaşık 7 bin futbolseverin çirkin ve kötü tezahürat yüzünden bloke cezalı duruma düşmesine rağmen Göztepeli taraftarların tüm biletleri tükettiği bildirildi. Sarı-Kırmızılı taraftarların stadı tıklım tıklım dolduracağı, atkı, flama, pankart ve bayraklarla adeta şov yapacağı ifade edildi. Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarını kayıpsız geçen Göztepe’de teknik direktör Bayram Bektaş ve futbolcuların Beşiktaş karşılaşmasını da iple çektikleri öğrenildi. Son olarak Kasımpaşa yenilgisiyle milli araya moralsiz giren takımda kanat oyuncusu Halil, golcü Cikalleshi ve sağ bek Gassama’nın tamamen iyileşmesi moralleri yükseltti.

Haberin Devamı

İçeride bir başka

İzmir’de bu sene 4 maça çıkan Göztepe, 3 galibiyet alarak ev sahibi avantajını iyi kullandı. İlk haftada Yeni Malatyaspor’a 3-1 kaybeden Göztepe, Fenerbahçe’yi 1-0, Kayserispor’u 2-0 ve Konyaspor’u 3-2 yenmesini bildi. Beşiktaş ise son 3 deplasmanından galibiyet çıkaramadı.

YORUM YAZ