MENÜ

Gözler Van Persie'de!

Üst üste oynanan Alanya ve M.United maçlarında 90 dakika sahada kalan, Old Trafford’da golünü de atan Hollandalı yıldız, Konyaspor karşılaşmasında takımının en önemli gol silahı olacak.

Gözler Van Persie'de!

Bu sezona istediği gibi başlayamayan ve aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe’de tek olumlu haber, Robin van Persie’nin tam olarak sağlığına kavuşmasıydı.

Sezon başında önce eski teknik direktörü Vitor Pereira ile sorunlar yaşayan ardından onun ayrılması sonrasında bu kez sakatlık sıkıntısı sebebiyle bir türlü tam olarak hazır hale gelemeyen Hollandalı yıldız, sonunda yüzde 100’üne ulaştı.

Ligde Alanyaspor ve ardından Avrupa Ligi’ndeki Manchester United karşılaşmalarında ilk 11’de sahaya çıkıp, ilk kez üst üste iki defa 90 dakika oynayan van Persie, teknik direktörü Dick Advocaat’ı da çok mutlu etmişti.

Antrenmanlarda da çok hırslı...

Hatta 4-1 kaybedilen United maçı sonrası Advocaat, “Bu maçtaki en sevindirici olay, van Persie’nin gol atmasıydı” demişti. Tecrübeli çalıştırıcı, Konyaspor karşılaşması öncesi antrenmanlarda da oldukça hırslı gözüken 33 yaşındaki yıldızdan bu akşam hücumda gol ya da goller bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ