MENÜ

Gözler Adana'ya çevrildi

Adana'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'na bu kentte hazırlanan Ay - Yıldızlı ekibimiz, İstanbul'daki Trawinski Turnuvası ile hazırlıklarını tamamlayacak.

Gözler Adana'ya çevrildi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, 5-15 Ekim tarihleri arasında Adana’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıklarını bu kentte sürdürüyor.

HiltonSA Oteli’ne yerleşen Ay - Yıldızlı ekibimizin, kamp çalışmalarını Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda sürdürdüğü belirtildi.

Antrenör Sedat İncesu, hedeflerinin ilk beş takım arasına girerek, 2010 yılında İngiltere’de yapılacak dünya şampiyonasına katılmak olduğunu ifade etti.


Adana’nın engelli spor organizasyonlarında kendini kanıtladığına da dikkati çeken İncesu, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Geçen yıl yapılan Avrupa Gençler Şampiyonası organizasyonundaki başarı, bu yıl da şampiyonanın Adana’da yapılmasını sağladı.

Ankara ve İstanbul’da, İsrail takımı ile ortak kamp yaptık. Daha sonra Telaviv’de Türkiye, İsrail, İngiltere ve Fransa’nın katıldığı bir turnuva yapıldı. En büyük avantajımız, şampiyonanın Türkiye’de olması.

Bir önceki şampiyonada 8. olan takımımızın hedefi, bu yıl seyircimizin de desteği ilk beş takım arasına girerek, İngiltere’de 2010 yılındaki Dünya Şampiyonası’na katılabilmek.

Grubumuzda Avrupa şampiyonu İngiltere ve ikinci olan İsveç var. Fransa, Polonya ve İsviçre de iddialı takımlar.

Oyuncularımın motivasyonu oldukça iyi. Her maç bizim için önemli. Hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum."

Haberin Devamı


12 ÜLKE KATILIYOR

Türkiye’nin ev sahipliğinde Adana’da 5-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonasına Türkiye, İsviçre, Belçika, Almanya, Polonya, İngiltere, Hollanda, İsrail, İsveç, Fransa, İspanya ve İtalya katılıyor.

SON DURAK TRAWİNSKİ

Türkiye, bu turnuvanın son hazırlıklarını 1-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu'nda olan yapılacak Trawinski Turnuvası'nda sürdürecek.

Ay - Yıldızlı ekibimiz bu turnuvada; Adana'da rakibi olacak ülkelerden Almanya, İsveç ve İspanya'nın yanı sıra Güney Kore takımları ile karşılaşacak.

YORUM YAZ