MENÜ

Görünüşümüz nasıl hissettiğimizi etkileyebiliyor!

Dış görünüş ilk intiba olarak bilinmektedir. Bununla beraber görünüş kadın veya erkek fark etmeksizin psikolojimize de yansıyabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, daha iyi hissetmek için sıklıkla tercih edilen uygulamaları sizler için anlattı.

Görünüşümüz nasıl hissettiğimizi etkileyebiliyor!

Dış görünüş ilk intiba olarak bilinmektedir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, daha iyi hissetmek için sıklıkla tercih edilen uygulamaları sizler için anlattı.

Haberin Devamı

Bella Eyes

Bella Eyes işleminde asılarak kaldırılır ve gözler olduğundan daha çekik görünür. Bu işlem özellikle kaz ayaklarından ve göz kapaklarından düşmeye başlayan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Uygulama sayesinde kişi bu sorunlardan kurtularak istediği enerjik ve genç görünüme kavuşabilir. Bella Eyes tedavisi yüz ve boyun bölgesinde lifting etkisi gösterir.

Bella Eyes yöntemi cerrahi bir işlemdir. Alanında uzman bir plastik cerrah tarafından yapılmalıdır. En faydalı yanı iz kalmaması ve kesi tamamen saçlı deride kalmasıdır. Ameliyattan sonra 1 gece hastanede yatarak ortalama 7 günde normal hayatına dönülebilir. Bu işlemi yaptırmaya karar verdiğinizde mutlaka alanında uzman bir doktora danışmalısınız. Bu süreç tüm yüzü etkilediği için sadece gözler değil yüzün tamamı değerlendirilmelidir. Bir uzman yüz hatlarınıza göre işlemi uygulayacaktır.

Haberin Devamı

Trinity lift

Cilt için yeni bir kozmetik yaklaşım olan trinity lift için endoskopik bir yaklaşım kullanılmaktadır. Genellikle genç ve orta yaşlı hastalar bu yöntem için uygundur. İşlem genel anestezi altında yapılır ve yaklaşık iki saat sürer.

Trinity lift; yüz ortası, gözyaşı deformitesi, dolgu ile bile kaybolmayan göz altındaki en sıkıntılı bölge, alt göz kapağı dayanağı bölgesini hedef alır. Üçlü anlamına gelen trinity, orta yüz ve göz altlarındaki şekil bozukluğunu gidermek için bu üç noktaya germe işlemi yaparak genç bir görünüm elde edebilirsiniz. İşlem sonucunda göz altında oluşan ve göz yaşı deformiteleri giderilir, kaybolmuş yanak dokusu düzgünleştirilir. Trinity lift tüm yüz ve boyun bölgesini etki ettiği için işlem mutlaka kişiye özel olarak planlanmalıdır ve alanında uzman hekimler tarafından gerçekleştirilmelidir.

Minimal cilt gençleştirme uygulamaları

Minimal cilt gençleştirme yöntemleri genellikle ameliyat gerektirmeyen işlemlerdir. Bu sebeple birçok avantaj sağlar. Anestezi ve herhangi bir dikiş olmaması en büyük avantajıdır. Diğer işlemlere kıyasla iyileşme süreleri ve günlük hayata dönmek oldukça kolaydır. Uygulanan işlemlerin etkileri kısa sürede kendini belli eder bu sayede kişiler istedikleri görünüme kolaylıkla kavuşur.

Haberin Devamı

Botoks

Genellikle kırışıklık tedavisinde tercih edilir. Kaş kaldırma, çene hattı belirginleştirme ve inceltme amacıyla uygulamalar yapılabilir. Bunların haricinde ise migren ve aşırı terleme hastalıklarının tedavisinde de botoks yöntemine başvurulur.

Dolgu

Sıklıkla yüz bölgesinde hacim kaybı başlayan bölgeler için tercih edilir. Derin kırışıklıklar, dudak, alın, burun, elmacık kemiği belirginleştirme ve göz çevresinde oluşan çukurların tedavisinde uygulama yapılır.

Cilt gençleştirme

Cilt yenileme işlemi yüz ve vücuda uygulanır. Gençlik veya nem aşıları, mezoterapi, PRP, kimyasal peelingler bireysel şikayetler doğrultusunda ihtiyaç duyulduğunda elimine edilir. Uygulanacak prosedürler bireysel olarak planlanır ve takip edilir.

Liposuction uygulaması

En bilinen vücut şekillendirme yöntemidir. Kişinin şikayetçi olduğu bölgedeki fazla olan yağlar alınarak istenen görünüm elde edilmeye çalışılır.

YORUM YAZ