MENÜ

Görülmemiş tepki

Galatasaray'da taraftar faturayı oyunculara kesti, dünkü Diyarbakırspor maçında futbolculara büyük tepki gösterildi. Leo Franco, Arda ve Jo hedefteki isimlerdi.

Görülmemiş tepki

Üst üste puanlar kaybeden Galatasaray’da tribünler dünkü Diyarbakırspor karşılaşmasında futbolculara büyük tepki gösterdi. Protesto daha stat girişinde başladı. Takım otobüsünden inen oyunculara, taraftarların “Bugün biraz top oynayın” diye bağırdıkları gözlendi. Isınma hareketleri sırasında da tribünlere çağırılan Galatasaraylı değil, Diyarbakırsporlu oyunculardı... Mücadelenin ilk 5 dakikasında da Ali Sami Yen’de çıt çıkmadı, stat sessizliğe gömüldü. 5. dakikadan sonra da durum pek farklı değildi. Arda ve Jo’yu hedef alan besteyi uzun süre söyleyen Galatasaraylılar, üst üste gelen gollerden sonra bile futbolculara sevgi gösterisinde bulunmadılar. Yönetim ve Frank Rijkaard’a desteğini veren tribünler, “Aşkımız renklere sizlere değil” diye bağırdılar. Arda oyundan çıkarken de stadın bir bölümü ıslıklarken, geri kalan kesim ise alkışladı. Ayrıca en büyük tepki de Jo’ya gösterildi. Sonradan oyuna dahil olan Sambacı, topu her ayağına aldığında kendi tribünlerinden tepki gördü. Bilindiği gibi şampanyalı alemleri nedeniyle Brezilyalı’ya ‘Alemci’ lakabı takılmıştı.

‘Ruh gitmesin bize yeter’

Bu arada pankartların ters asılması da dikkatlerden kaçmadı. Sadece, “Acıtmıyor canımızı yitip giden hayaller, öldürdü bizi sahadaki ruhsuz yürekler” ve “Derbi, kupa gider, ruh gitmesin bize yeter” pankartları düz asılmıştı.

İŞTE O BESTE!
Kimisi gece alemlerinde...
Kimisi sinema peşinde...
Galatasaray ruhu yok hiçbirinde;
Düşmüşler paranın peşine...
Düşmüşler paranın peşine...
Söyleyin, çok mu bir şey istedik?
Formanın hakkını ver dedik...
Biz yeri geldi, 14 sene bekledik;
Sizin gibi ruhsuz görmedik...
Sizin gibi ruhsuz görmedik...

Haberin Devamı
YORUM YAZ