MENÜ

Görev adamları!

Siyah-Beyazlılar’da statü gereği Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek olan Marcelo ve Alexis’in yerine görevi Tosic ve Necip devralacak. Mersin’le oynanan ilk erteleme maçında rakip golcülere geçit izni vermeyen ikili, bu akşam da rakip forvetleri kilitlemeyi hedefliyor.

Görev adamları!

Sezonun ilk yarısını lider tamamladıkları Süper Lig’de ikinci bölüme gecikmeli başlayan Siyah-Beyazlılar’ın, Mersin ve Trabzonspor maçları olumsuz hava şartları sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Geride kalan süreçte Mersin mücadelesine çıkan ve rakibini 1-0’lık skorla geçen Kara Kartal, bu akşam son erteleme mücadelesine Trabzonspor karşısında çıkacak.

Ara transfer döneminde kadrodaki stoperlerinden Ersan Gülüm’ü Hebei China Fortune’a satan, Franco’yu San Lorenzo’ya ve Milosevic’i de Hannover’a kiralık olarak gönderen Kara Kartal’da, Rhodolfo’nun da sakatlığı sonrasında görev yeni takviyelere kaldı.

Ancak ertelenen Mersin ve Trabzon maçlarının kadrolarında yer almamaları sebebiyle statü gereği kadroda olmayacak Marcelo ve Alexis’in yerine Mersin maçındaki gibi Dusko Tosic ve Necip Uysal forma giyecek.

Necip maça hazır

Ligde 20 maçta görev yapan Necip, Başakşehir ve Mersin karşısında stoper hattında başarılı bir performans sergilemişti. Özellikle Turuncu-Beyazlılar karşısında 1,80’lik boyuna rağmen 1,95’lik isim Mehmet Batdal’a nefes aldırmayan 25 yaşındaki futbolcu, Trabzon maçı öncesinde yapılan takım çalışmalarındaki hırslı görüntüsüyle hocası Şenol Güneş’e güven veriyor.

Tosic oldukça iddialı

Kara Kartal’ın 1-0 kazandığı Mersin maçında stoper hattında konuk ekibin golcüsü Nakoulma’yı kilitleyen Tosic, Trabzon mücadelesi öncesinde de iddialı... 30 yaşındaki futbolcunun, bu mücadele öncesinde hocası Şenol Güneş’le yaptığı görüşmede, “Mersin maçında Necip’le birlikte görev yaptığımız maçta gol yememiştik. Şimdi yine bunu başaracağız” sözlerini sarf ettiği
öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ