MENÜ

Gomis'ten sonra sıra onda! 'Ocakta gönderilebilir'

Galatasaray yönetiminin, Feghouli'yle konuşarak, "Bu performansınla takımda forma şansı bulman oldukça zor. Teklifleri değerlendirmelisin" dediği öğrenildi. Muhabirimiz Metin Karabaş, taraftarların da eleştirilerine maruz kalan Feghouli hakkında değerlendirmelerde bulundu!

Dursun Özbek’in Galatasaray’a getirmek için eşiyle birlikte Fransa’ya kadar gittiği ve kendisine mükemmel bir kontrat sunduğu Cezayirli oyuncu Sofiane Feghouli'nin geleceği belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

15 günlük süre!

Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitmeye pek sıcak bakmayan Feghouli’yi ikna etme görevi ise Fatih Terim’e düştü. Terim’in Tolga Ciğerci’ye söylediği, “İyi bir oyuncusunun ama benim sistemime uymuyorsun. Zaten Dubai’den pek çok oyuncu sonrasında Avrupa’ya döndü” sözlerini kulandı. Feghouli’yi BAE’ye satmak için Galatasaray’ın önünde 15 gün süre kaldı. Bu süreç içerisinde oyuncunun geleceği belli olacak.

Sürekli tavır yapıyor!

Yıldız futbolcunun geleceği hakkında konuşan Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, "Feghouli 11'de oynamalı ama bu şekilde oynamamalı. Galatasaray'ın kadrosu dar ve Feghouli yeteneğinde biri çok değerli ama sürekli tavır yapıyor ve oynamak istemiyor. Ortada bir otorite var. Siz ona bu imtiyazı verirseniz diğer oyunculara takım olmayı öğretemezsiniz" dedi!

YORUM YAZ