MENÜ

Gomis'siz Galatasaray gol sorunu yaşamıyor

Attığı 29 golle krallık tacını takan Bafetimbi Gomis’i Suudi Arabistan’a gönderen Galatasaray, buna rağmen geçen sezonun ilk 5 haftasına göre daha fazla gol bulmayı başardı. Üstelik Galatasaray'da bu kez 7 oyuncu birden skora katkı verdi.

Gomis'siz Galatasaray gol sorunu yaşamıyor

Süper Lig’de 5 haftayı geride bırakan ve artık Şampiyonlar Ligi için geri sayıma geçen Galatasaray, Bafetimbi Gomis’i aramıyor...

Haberin Devamı

Oyuncu alım satım dengesini sağlamak için 29 golle krallık tacını takan Fransız yıldızı 6 milyon Euro bonservis karşılığında Arabistan’a gönderen Sarı- Kırmızılılar, yerine herhangi bir forvet takviyesi de yapamadı. Buna rağmen geçen sezonun ilk 5 haftasıyla kıyaslandığında, Aslan’ın daha fazla gol bulması dikkat çekiyor.

Tudor’lu sezonda Aslan ilk 5 maçta 13 gol atmış, bunların 7’si Gomis’ten gelmişti. Diğer 6 golü ise Tolga (4), Belhanda ve Maicon kaydetmişti.

Bu sezon Cim Bom 14 gol buldu. Eren 3 golle başı çekerken, Onyekuru, Serdar Aziz, Emre Akbaba ve Rodrigues, 2’şer gol kaydetti. Fernando ve Sinan Gümüş’ün 1’er golü var, 1 gol de rakip oyuncudan kendi kalesine geldi.

Fatih hoca, skora 7 oyuncunun katkı vermesinden çok memnun. Tecrübeli teknik adam, gözden düşen yıldızlar Belhanda ve Feghouli’nin de skora destek vermesi halinde, santrfor eksikliğini hissetmeyeceklerini düşünüyor.

YORUM YAZ