MENÜ

Gomis tercihini yaptı, yönetimi şaşırttı!

Menajerinin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri sonrasında yönetim direkt Gomis'le konuştu: Galatasaray’da çok mutluyum. Şampiyon olmak benim için büyük bir başarıydı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı bekliyorum. İstanbul’u çok seviyorum ve ailemle de buraya uyum sağladık. İstanbul’da her şey yolunda.

Gomis tercihini yaptı, yönetimi şaşırttı!

Bu sezon ligde attığı 29 golle Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyan isimlerden biriydi Bafetimbi Gomis... Fransız oyuncu Swansea’den bonservisi ile birlikte alınırken yıllık kazancı da bonuslar ve imza parası ile birlikte 5 milyon Euro’ya ulaştı. 21. şampiyonluk sonrasında UEFA ile yapılan anlaşma Aslan’ın elini kolunu bağlarken Gomis’e Çin’den teklifler olduğu da sürekli gündeme taşındı.

Galatasaray'da gündem Seferovic!

Galatasaray yönetimi, gündeme gelen bu iddialar sonrasında Gomis’in menajerini devreden çıkarıp direkt Fransız oyuncuya durumunu sordu. Gomis, ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyleyerek yönetimi şaşırtırken şu ifadelerle de takımda kalmak istediğini iletti: “G.Saray’da çok mutluyum. Şampiyon olmak benim için büyük bir başarıydı. Sonrasında Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkımız oldu. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı bekliyorum. İstanbul’u çok seviyorum ve ailemle de buraya uyum sağladık. Bu şehirde mutluyuz. Ayrıca antrenman programlarım, antrenörlerim yani kısacası her şey yolunda. Ayrılmak istemiyorum.”

İşte Bafetimbi Gomis'in istediği ücret

MENAJERİ ÇALIŞIYOR!

İşte bu sözler yöneticilerin de gözlerinin açılmasına neden oldu. Sezon bittiğinden bu yana oyuncunun menajeri Etienne Mendy sürekli olarak yönetime, “Çin’den yıllık 7 milyon Euro önerildi. Ücretine zam yapın” diyerek köşeye sıkıştırmaya çalıştı. Bu sürede yönetim yüksek bonservis bedelli bir teklif beklerken ne arayan oldu Gomis için ne de soran... İşte bu durumun ardından Gomis ile direkt temas kurulunca menajerinin oyunu da açığa çıktı.

Kaynak: Şampiy10

Bas Dost, Galatasaray'dan istedikçe istedi

Haberin Devamı
YORUM YAZ