MENÜ

Gomis'li korku filmi

Galatasaray’da korkulan senaryo dün gerçekleşti. Vazovagal Senkop hastalığı bulunan Gomis, karşılaşmanın 7. dakikasında yere yığıldı. Kısa süreli baygınlık geçiren Fransız yıldız herkesi korkuttu. Tecrübeli forvet, Doktor Yener İnce’nin tüm ısrarlarına rağmen oyuna devam etti.

Gomis'li korku filmi

Sarı-Kırmızılılar, sezon başında Bafetimbi Gomis’i Swansea’den transfer ettiğinde oyuncunun sağlık durumuyla ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılmıştı. Yıldız futbolcunun imza töreninden sonra kulüp doktoru Yener İnce, Gomis’in sağlık durumuna açıklık getirerek, “Gomis’in dönem dönem sebebi bulunamayan senkop dediğimiz bayılma atakları oluyor. Gomis’in herhangi bir anda bayılması normal” ifadelerini kullandı.

Korkulan senaryo, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda gerçeğe dönüştü. Mücadelenin 7. dakikasında Galatasaray korner kazandı. Oyuncular ceza sahası içinde köşe vuruşu için hazırlanırken, Gomis önce dizlerinin üzerine çöktü ardından yüz üstü yere düştü. Büyük telaş yaşayan iki takımın futbolcuları kulübedeki doktorlara bağırdı.

90 dakika sahada kaldı

Yener İnce ve ekibi hemen olay yerine gitti. Gomis, kısa sürede kendine geldi ve ayağa kalktı. Yener İnce, oyuna devam etmemesi gerektiğini söylese de tecrübeli oyuncu bunu kabul etmedi. İnce’nin tüm ısrarlarına rağmen yıldız futbolcu sahaya geri döndü ve 90 dakika sahada kaldı.

Swansea’de bayılınca oyundan çıkmıştı

Yıldız futbolcu, 4 Mart 2015’te Swansea ile Tottenham deplasmanına çıktığı maçta da bir anda yerde kalmıştı. Gomis, o karşılaşmada oyuna devam etmemiş ve 12. dakikada yerini Nelson Oliveira’ya bırakmıştı. Swansea cephesinden maçtan sonra yapılan açıklamalarda, Gomis’in bu durumunun bilindiği kaydedilmiş, tecrübeli oyuncu ise, “Bu bana babamdan geçen bir hastalık” demişti.


Galatasaray’dan kötü bir ilk...

Haberin Devamı
YORUM YAZ