MENÜ

Golün adresi Yeni Malatyaspor! İlk 7 haftaya damga vurdular

Hücum istatistikleri dikkate alındığında ilk 7 haftaya Yeni Malatyaspor damgasını vurdu. Sarı-Kırmızılılar ligin en çok gol atan takımı (16), Jahovic (7) en skorer futbolcusu, Guilherme (5) ise en çok asist yapan ismi.

Golün adresi Yeni Malatyaspor! İlk 7 haftaya damga vurdular

Milli araya 5-1’lik Denizlispor galibiyetiyle oldukça moralli giren Yeni Malatyaspor, ilk 7 haftanın tartışmasız en çok keyif veren takımlarından biri oldu. Sergen Yalçın yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar toplam 16 gol atarken, bu alanda zirvede yer aldı. Sadece takım olarak değil, bireysel oyuncu performanslarında da Yeni Malatyaspor’un yıldızları ön plana çıkıyor. Jahovic, 7 maçta 7 kez rakip fileleri havalandırdı. Şu anda ligin en skorer futbolcusu olan Jahovic’in yanı sıra Guilherme ise Fenerbahçeli Max Kruse ile birlikte en çok asist yapanı. Brezilyalı orta saha, arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Galibiyetler farklı

Hücum istatistikleri anlamında ligin ilk 7 haftasına damga vuran Yeni Malatyaspor, galibiyetlerini de hep farklı skorlarla elde etti. İlk hafta Başakşehir’i 3-0 yenen Sarı-Kırmızılılar, 4. haftada Ankaragücü’nü 4-0 mağlup etti. Son olarak da Denizlispor’u 5-1’lik skorla devirdi. 10 puanlı Malatya, milli araya 9. sırada girdi.

YORUM YAZ