MENÜ

'Golü hissetmiştim'

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Bursaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta 2 asist yaparak takımının galibiyetinde önemli rol üstenen İsmail Köybaşı, bu sezon başından itibaren yükselen form grafiği ile dikkat çekiyor.

'Golü hissetmiştim'

İsmail, Beşiktaş'a geldiği günden bu yana sürekli kendini geliştirmeye yönelik yaptığı çalışmaların ve özel antrenmların karşılığını almaya başladı. Yoğun maç programına rağmen antrenmanlardan sonra yıllardır yaptığı gibi özel çalışmalar yapan, kendisinde eksik gördüğü noktaların üzerine giden İsmail, yükselen form grafiğini daha da yukarılara çekmek için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Genç oyuncu, DHA'ya yaptığı özel açıklamada iyi bir sezon başlangıcı yaptığını ama daha çok çalışarak performansını yükseltmeye çalışacağını dile getirerek, "Bu sezon geçmiş yıllara göre daha yoğun şekilde geçecek. İlk haftadan itibaren yoğunluğu yaşamaya başladık. Ben ve takım arkadaşlarım bu yoğun dönemde takımımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Dün oynadığımız Bursaspor maçı da bizim için çok iyi bir şekilde sonuçlandı. Benim iki asist yapmam tabi ki kendi adıma güzel bir durum. Takım arkadaşlarım verdiğim pasları iyi değerlendirdiler ve 2-1 galip geldik. Ben çalışmalarıma devam ediyorum. En iyi ortayı yapmak, en isabetli pası vermek, en doğru zamanda hareket etmek için antrenmanlardan sonra da özel çalışmalar yapıyorum. Ayrıca ben sürekli maç oynayarak daha iyi performans sergiliyorum. Maç sürekliliğini yakalamam beni daha formda tutuyor: Umarım sakatlık veya başka olumsuz bir durum yaşamam ve performasımı artırmaya devam ederim" diye konuştu.

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

İsmail ayrıca Bursaspor karşısında buldukları ilk golde serbest vuruşu kullanmadan önce golü hissetiğini belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Takımda duran topları Fernandes, Simao veya Quaresma kullanır. Ancak ben de her zaman kendimi hazır tutarım. Dün benim kulladığım ve golle sonuçlanan serbest vuruşta 3 takım arkadaşımda oyunda değildi ve atışı ben kullandım. Topun başına geçtiğimde gol olacağını hissetmiştim. Ben duran topları kullanmak içinde kendimi hep hazır tutuyorum. Bana sıranın geleceğini biliyordum ve sıra bana geldiğinde en iyisini yapmaya çalıştım."

Haberin Devamı
YORUM YAZ