MENÜ

'Golü bırak penaltılara bak!'

Fenerbahçeli taraftarlar, Antalya maçında gündemin Sow’un iptal edilen golü olmasından rahatsız. Sarı-Lacivertliler, Alper ve Sow’un pozisyonlarında takımlarının 2 penaltısının görmezden gelindiği görüşünde.

'Golü bırak penaltılara bak!'

Antalyaspor- Fenerbahçe karşılaşmasında hakem Cüneyt Çakır’ın verdiği kararlar gündeme damga vurdu. En çok tartışılan pozisyon, Sow’un 81. dakikada röveşata ile attığı golün iptal edilmesi oldu. Ancak taraftarlar ve yöneticiler, bu pozisyon nedeniyle verilmeyen penaltılarının gündeme gelmemesinden şikayetçi.

Fenerbahçeli futbolcular, Sow’un, Diego’nun darbesiyle yerde kalması ve Alper’in, ceza sahası içerisinde Zeki Yıldırım tarafından hem formasından çekilip hem de ayağına yaptığı müdahalesiyle kendini yerde bulması sonrası Cüneyt Çakır’dan penaltı beklemiş ancak ikisinde de devam kararı çıkmıştı. Taraftarlar, sosyal medyadan bu duruma isyan ederek, “Sow’un golü nedeniyle, verilmeyen penaltılarımız konuşulmuyor. Cüneyt Çakır 2 penaltımızı birden atladı” yorumu yaptılar.

Gözler yönetimde

Yöneticilerin de Çakır’ın yönetimi nedeniyle çok kızgın oldukları öğrenildi. Sarı-Lacivertli yöneticiler daha önce hakem hataları nedeniyle federasyona eleştiriler yöneltmişti. Yönetici Selim Kosif ise Twitter’dan, “Silahsız tetikçi Cüneyt Çakır! Hadi penaltıları yedin, nizami golü nasıl vermezsin be emek hırsızı! Bir daha maçımıza hangi yüzle çıkacaksın?” diye yazmıştı. Yönetim önümüzdeki günlerde, bu sezon kendi aleyhlerine ve rakiplerinin lehine yapılan hakem hatalarıyla ilgili bir açıklama yayınlayabilir.


Fenerbahçe, Bursaspor ve Beşiktaş PFDK'ya sevkedildi

Haberin Devamı
YORUM YAZ