MENÜ

Golleri attı, imzayı kaptı!

19 hafta sonra ilk 11'de çıktığı ilk maçta 3 gol birden atan Baros'la yola devam kararı... Sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Çek yıldızın kontratı 1 yıl daha uzatılacak.

Golleri attı, imzayı kaptı!

Tıpkı GS Mobile’ın son günlerde ekranlarda dönen reklam kampanyasında, teknik direktör Frank Rijkaard’ın söylediği, “İmzayı attın, formayı kaptın” sloganında olduğu gibi, Milan Baros da golleri attı, imzayı kaptı! Ligin 10. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde yaşadığı sakatlığın ardından, Diyarbakırspor maçında ilk kez ilk 11’de sahaya çıkan Çek futbolcu, yaptığı hat-trick’le takımını galibiyete taşırken, yönetimin de gözüne girmeyi başardı. Bu sezon ligde attığı gol sayısını 9’a yükselten, son gol kralı Milan Baros’un 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar, bu sürenin dolmasını beklemeden 28 yaşındaki futbolcuyla masaya oturmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda yıldız oyuncunun menaceri Pavel Paska İstanbul’a çağrıldı.

Baros da sıcak bakıyor

Galatasaray’da senelik 2 milyon Euro alan Baros’un kontratının aynı koşullarla 1 yıl daha uzatılacağı öğrenildi. Geçen sezon başında Lyon’dan 5.5 milyon Euro’ya transfer edilen tecrübeli futbolcunun da teklife çok sıcak baktığı ve tarafların önümüzdeki haftalarda resmi sözleşme imzalayacağı belirlendi.

Raşit Altun

Baros için ne dediler?

Baros’un çabukluğuna önlem almak amacıyla mevkisi dışında Burak’ın oynatılması ve bu oyuncunun pozisyon hataları nedeniyle Çek yıldızın iki gol bulması, Diyarbakırspor’un yaşadığı olumsuzlukların meyvesiydi.

Hakan Şükür (Fanatik)

*****

Galatasaray’da oyun sistemi zaten belli. Keita getirecek, bugüne kadar sakatlığından beri olmayan Baros sahneye çıkacak, golünü atacak. Yokluğu hissedildi, varlığında da farkını belli etti.

Tanju Çolak (Fanatik)

*****

Futbol tarihimizin en zor görevlerinden birini kabul eden Güvenç Kurtar’ın, hızlı Baros’u, hızlı orta saha kanadı Burak’la durdurma çabası Çek oyuncuyu yüzdeli bir kafacı yapınca, işler çok da zor olmadı.

Mehmet Demirkol (Milliyet)

*****

Sadece Baros uzun zamandır oynamadığı için futbola özleminden diğerlerine göre daha istekliydi ve öne çıktı. İlk gol sonrası kulübe önündeki samimi olmayan gösteri de seyirciye bir cevap olarak ayrı bir protestoydu.

Hakan Ünsal (Hürriyet)

*****

Baros, yokluğunda yeri doldurulmaz bir boşluk yarattığını hatırlattı herkese. 2 şık kafa golü, fırsatçı ve zeka dolu koşularının finaliydi. Çek santrfor ligin tartışmasız en iyi golcüsü!

Güntekin Onay (Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ