MENÜ

'Golle döneceğim'

3 hafta sonra formasına kavuşacak olan Emenike iddialı konuştu: Sahada olmayı çok özledim. Elazığspor maçında golümü atacağım. Takımıma katkı sağlamak için hazırım.

'Golle döneceğim'

İkinci yarının ilk haftasında oynanan Torku Konyaspor maçında sakatlanan Emmanuel Emenike, tam 3 hafta sonra formasına kavuşacak. Geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında teknik heyetin riske etmediği ve kulübede oturttuğu Nijeryalı golcü, bugün Elazığspor maçında sahadaki yerini alacak. Maç öncesi çok heyecanlı olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, “Elazığ maçı bizim için çok önemli. Ben de golle döneceğim. Bu maçta atacağım golle takımıma faydalı olmak istiyorum. Gol atacağıma da inanıyorum. Sahada olmayı özledim. Bu haftadan itibaren tekrar takımıma katkı sağlamak için hazırım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

İşte hedefi...

Her fırsatta hayallerinin takımında olduğunu vurgulayan Emenike, “En büyük hedefim de sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak. Brezilya’daki Dünya Kupası’na şampiyon olarak gitmek istiyorum” sözlerini sarfetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ