MENÜ

Gol düellosuna hazır mısınız?

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve hafta içi Almeria ile son dakikada yediği gol yüzünden berabere kalıp taraftarını adeta çıldırtan Atletico Madrid ve teknik direktörü Abel Resino için Valencia deplasmanı artık son şans...Bu müthiş maç bu gece saat 23:00'te...

Gol düellosuna hazır mısınız?

Her sezon büyük beklentilerle lige başlayan ancak dördüncülükten öteye geçemeyen Atletico Madrid, bu sezona inanılmaz kötü başladı.

İlk maçlarında Malaga deplasmanında 3-0 mağlup oldular. Daha sonra Racing Santander'le kendi sahalarında berabere kalıp, Şampiyonlar Ligi ilk maçında, herkes onlardan fark beklerken Rum Kesimi'nin zayıf ekibi APOEL ile yine kendi sahalarında golsüz berabere kaldılar. Geçen hafta Barcelona deplasmanında 5 yiyip, hafta içi lig maçında Almeria ile son saniyede yedikleri golle 2-2 berabere kaldılar.

Kadrosunda Diego Forlan, Sergio Agüero, Maxi Rodriguez ve Antonio Reyes gibi dünya yıldızlarını barındıran Atletico Madrid, bu hafta oynayacağı Valencia gibi zor bir deplasmandan nasıl puan çıkaracak gerçekten merak konusu!

Haberin Devamı

İKİ TAKIMIN LİGDEKİ SON RANDEVUSU (17.05.2009)



Valencia ise lige 2'de 2'yle başladı ancak geçen hafta 60 dakika 10 kişi oynayan Sporting Gijon ile kendi sahalarında berabere kaldılar. Hafta içi ise Getafe deplasmanında 3-1 mağlup oldular. David Villa, Juan Mata ve Nicola Zigic gibi yıldız forvetleriyle gol sorunu pek yaşamasa da 15 milyon euroya Real Madrid'e sattıkları Raul Albiol'un yokluğunda defansta meydana gelen inanılmaz hatalar son iki maçta 5 puanlarına mal oldu. Ayrıca birkaç senedir ekonomik açıdan ne durumda oldukları da ortada.

İki çöküşte olan büyük takımın maçında Atletico Madrid'in mutlak kazanması gerektiği ise bir gerçek. Çünkü ligde sondan birinci sıradalar ve sadece 2 puanları bulunyor.

YORUM YAZ