MENÜ

Göksel Gümüşdağ'dan sert çıkış! "Hukuk müşaviri arkadaşlara talimat verdim"

Başakşehire Başkanı Göksel Gümüşdağ, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu ve Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak'ın Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamalara değinerek oldukça sert ifadeler kullandı.

Göksel Gümüşdağ'dan sert çıkış! "Hukuk müşaviri arkadaşlara talimat verdim"

İşte o açıklamalar:

Haberin Devamı

"Rakibimizin yöneticisinin bir açıklaması olmuş. Hayretle izliyorum. Biz, aynı rakiple, aynı sahada, aynı hakemle oynadığımız maçta VAR kapandı ve golümüz hatalı kararla iptal edildi. İki puanımız gitti ama hiçbir zaman rakip tarafından organize edildi demedik."

"Saha içindeki mücadeleyle öne çıkalım, saha dışına çıkarsak etik olmaz. Benim çok tarzım değildir bu konuşmalar. Bugün ligin ve Avrupa'nın en az gol yiyen, ligin en çok galip gelen takımıyız. Buna rağmen bu ifadeleri şaşkınlıkla dinliyorum."

"VAR'ın en çok sıkıntısını yaşayan başkan olarak hala ısrarla savunucusuyum. Orada çok daha vahim bir durum var. Bugün kulüpteki arkadaşlara talimat verdim. TFF ile yazışma yapacağız. VAR'ın kayıtları elimizde deniyor. TFF dışında kimsede VAR kayıtları olamaz."

Haberin Devamı

"Kulüpteki hukuk müşaviri arkadaşlara talimat verdim, yarın TFF'ye bir ziyaret yapacağız. VAR'ın kayıtları elimizde diye bir açıklama var. TFF dışında kimsede VAR kayıtları olamaz. Demek ki hukuk dışı elde edilmiş, ki elde edildiğini söylüyor."

"İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli suç duyurusunda bulunun dedim hukukçu arkadaşlara. TFF acilen bir araştırma komisyonu kurmalı. Federasyon içinde bu tür kayıtlar el altından verildiyse, görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulunmak zorunda."

YORUM YAZ