MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın İzmir at yarış tahminleri

1 Kasım Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın İzmir at yarış tahminleri

1 Kasım Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

KING WINNER kazanmaya başlar

1.AYAK:Bu aralar iyi durumda olan ŞİFNEOĞUL’un son yarışını kafaya çıkamadığı için önemsemiyorum, sizde önemsemeyin, bu kez tempoyu belirleyip kimse ne olduğunu anlayamadan 1200 olsa bir soluk diyecem de 1400 olduğu için iki solukta bitirebilir diyor, favori olarak öneriyorum. Rakip gördüğüm ilk isim TAMAHKAR’dır. Sebebi uzun çimden orta kuma dönmesidir, yani ideal koşuları mevcut olacak diyor dönüyorum GOLDEN KING’e. 7 ay aradan sonra koştuğu yarışında hiç sıkıştırılmadığı okurlarlarımızın gözünden kaçmamıştır, o yarışını saymazsak İzmir pistine özel 1400 kumda katıldığı üç yarışında 1 birincilik, 2 ikincilik elde ettiğine dikkat çekmek istediğim safkan bu kez toplanarak dönecek olup, rakiplerine handikap puanını hatırlatabilir. Bu üç isim yanı sıra genel form durumu tatminkar gözüken ÜNLÜOĞLU ile takip atlarımdan TANYERİ yeri olanlara diğer ilavelerimdir.

Haberin Devamı

2.AYAK:İşin ehli bir ekibi tarafından kusursuz idman programıyla hazırlanan KIVILCIM, dilbağı denenediği son iki yarışında da iyi koştu, yalnız geçen yarışından önce kısa bir arası vardı, bu kez çok daha iyi durumda. Kilosunu taç’a atın. Çünkü hem mesafe kısa hem de erkek at yok, hemcinsleri arasında favorimdir. Yaklaşık 3 ay aradan sonra yarış gören, bugun ilk kez dili bağlanacak olan, ayağına çabuk bir kısrak da olan, Tokaçoğlu’nun da istese binebileceği başka atlarda bulunmasına rağmen kendisine deklaresine extra avantaj olarak gördüğüm SAYGILIKIZI ikinci şans verdiğim isim olup, yeniden kuma dönen ve İzmirde koştuğu her iki yarışında da 1200’de 1.24’lerin içinde yani bu atlara göre tatminkar bir dereceyle bitirmesi sebebiyle şans vereceğim KRALIOVA ile 2.5 ay aradan sonra geçen hafta katıldığı yarışında nefes açıp bir nevi buranın provasını yapan UĞANBİKE söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer atlardır.

3.AYAK:2 ay aradan sonra gördüğü ilk yarışında nefes handikapına rağmen çok iyi koşan, akabindeki koşusunda yarış çok yavaş gidince doğal olarak ön tarafta karşılarda diri kalınca tam randıman vermeyen, hatta binicisi de 300’ün oralarda hırslandırmak için dışından vitesi 5’e takıp gelen ‘’Akgünreis’’i gösterdi ama tutmadı, vurguladığım isim ASYA FIRTINASI, bu yarışı kazanması kuvvetle muhtemel gördüğüm en güçlü aday olup, eksi 8.5 deklaresiyle çok ciddi avantaj yakalayan eli kulağındaki OKO MOYE ile fit durumdaki GÜÇLÜ KIZ rakip gördüğüm isimlerdir.

Haberin Devamı

4.AYAK:Uzun mesafenin iyi atlarının seyir zevki açısından yüksek tansiyonlu geçmeye aday mücadelesinin bütçeler dahilinde kalabalık tutulması taraftarıyım. 2 ay aradan sonra gördüğü yarış sonrası daha iyi duruma gelen, kilo avantajıda bulunan genç atlardan TEKİNER, hayatının en iyi durumundaki ZORLUAT, en başarılı yarışlarını ters pistlerde koşan kalite YOL BULAN, sağı solu olmayan ÜNALAMCA, şehrin bu tip mesafelerde her ata saldırabilecek kapasitedeki bariyer dibinden güç alan kuvvetli atı MUHRİP, iyi durumdaki mesafe tutan safkan KUTLUERİNOĞLU sıralamam olup, insiyatif siz değerli okuyucularımızındır.

5.AYAK: 1.05’e koştuğu ilk yarışında çimde bir nevi yarışmayı öğrenen, ama bana göre ilerleyen zamanlarda kaba kumda daha etkili olabilecek KING WINNER, ikinci startında direkt kısa vade koşturuldu. Böyle yarışlara erken hamle yapılması, taya olan güvene işaret etmekte olup, idmanlarında da iyi olduğunu öğrendiğim yetenekli ismin, bu kez uzayan 200 metrede, isminin anlamı olan KAZANAN KRAL’ın ilkini gerçekleştirerek kazanmaya başlayacağı kanaatindeyim. Bankomdur.

Haberin Devamı

6.AYAK:Tuta tuta, aka aka, dolu dolu kazandığı son startında eski at oldum havası veren BAYDÖKER, kilo kaldırabilen Fırtına Öncesi Sessizlik mod’undaki ters at SİDELİ ikilisi rakiplerinin bir adım önünde gördüğüm isimler olup, RECO, BIG DADAŞ, FOREVER HERE imkanlar dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir diyor, huzurlarınızdan ayrılıyorum.

6,1,3,2,11 // 1,12,2,4 // 6,4,2 // 9,2,1,3,7,6 // 2 // 6,1,7,5,4

YORUM YAZ