MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın İzmir at yarış tahminleri

18 Ekim Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

GALVATRON risk edilebilir

1.AYAK:Son startından önce padokta adam yiyecekmiş gibi çok fit gözüken ZEKİOĞLUM’un 60 kilosuna rağmen elde ettiği tabelası benim nezdimde sınıfı geçti. Bu kez sıkleti normale biniyor, bu atları vurabilir, kuponlarda öncelikle bulunsun derim, favori olarak öneriyorum. Kısa vadeden, Handikap 14’e dönen iyi durumdaki FEYAT BABA, ikinci şans verdiğim isimdir. Şirinyer semalarında güzel başlayıp, güzel devam edip ikiliden düşmezken, İstanbulda Grup yarışına giden ve akabinde bir türlü kendine gelemeyip geriye giden ama son haftalarda yeniden toparlanmaya başladığı için bu yarışla birlikte yeniden takibe alınması gereken CAN HÜMEYRA, dilbağı denendiği son yarışında beğenimi kazanan, işin ehli bir ekibi tarafından kusursuz idman programıyla hazırlanan KIVILCIM, tatminkar genel durumuyla YAKALA BENİ koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

Haberin Devamı

2.AYAK:Yakın markajımda olduğunu takipçilerimin de yakından bildiği KARAPAVLİ’nin son startındaki binicisi karşılarda biraz uyuyunca, ‘’Elliana’’ nın binicisi Tokaçoğlu uyumadı, 400’de onun sprint koridirona girip atını yürüttürdü, o yüzden bu kısrak da daha iyi yerlerde bitireceği yarıştan 4.ayrıldı. Bu kez değişen binicisiyle bombayı patlatabilir. ALWAYS TRUE, yeni oturduğu için ekmeğini yedirmeye başlayan, çıkışta olan, mesafe tutan bir at, fit durumuyla karşıma alamam. FEVERAN, aradan sonra koştuğu yarışında nefes handikapına rağmen iyiydi. Çok formda olan iki rakibine geçildi, bu kez toplanarak daha müsaitleriyle kapışacak, dikkat! BİTLİS İNCİSİ, tam form tutmuştu, kısrağı 18 günde 3 yarış koşturdular, o da geriye gitti. O yarışlarda Şart 4-5'di. Bu kez dinlenmiş şekilde Şart 3’e dönecek. Süprizde değerlendirilebilir. LIONS LOVE da geçen İzmirde ‘’Salamis, Branzini’’ gibi atların yanında konuşuluyordu, o gün olmadı, bugun neden olmasın?

3.AYAK:Şirinyerde altılı ganyanın en zor yarışının burası olduğunu düşünüyorum. Ara veren kaliteli atlar ve kumaş olarak onlardan alt seviyede ama formda olan atlar var. Mesela TEKİNER, kalibre olarak grubun üzerinde. Zaten 2 ay önce katıldığı son startı Ankara’da Grup 2’di. Dinçlikle yarışı yapabilir, favorimdir. Yakın ara koşacak olmasına rağmen form tuttu mu devamını getirebilen bir safkan olan ESERALP ile 6 yaşında start almaya başlayan ve ilk startına karşılara sonuncu dönmesine rağmen, attığı uzun sprintde göz dolduran ve bu kez daha tecrübeli döneceği için daha tehditkar olabilecek BUBONA ikilisi öncelikli rakip önerilerim olup, son haftaların formda isimleri ÜNLÜOĞLU, CANIM MİRA, ve 207 gün aradan sonra dönecek olmasına rağmen kalitesiyle GOLDEN KING daha sonraki sıralamamdır.

Haberin Devamı

4.AYAK:İstikrarlı formunu muntazam idmanlarla devam ettiren JAK VJETAR, son zamanlarda kazanabileceği bazı yarışlardan binicilerinin eksik binmelerinden dolayı kazanamadı. Bu kez etkili pilotuyla kazanması kuvvetle muhtemel gözüken en güçlü aday olup, istim üzerindeki süratli kısrak SERPİNTİ ile ilk kez çim piste çıkacağı için ne koşacağı merak konusu olan namağlup INNOVATION ikilisi en ufak hatasında devreye girecek hemcinsleridir.

Haberin Devamı

5.AYAK:Her geçen gün daha iyi duruma gelen ve özellikle son startında virajı sondan ikinci dönmesine rağmen, hiç devrini düşürmeden uzun fuleli aksiyonlarda attığı sprintinde yakın ara altıncı olmasına rağmen çok beğendiğim GALVATRON’un pek çoğu vasat rakipleri arasında bu kez devrini erken bulursa kazanan taraf olacağı kanaatindeyim, siz değerli FANATİK HİPODROM okuyucularına banko olarak öneriyorum.

6.AYAK:Bu yarışa çok iyi hazırlandığını öğrendiğim SİDELİ, yeniden formunu bulan çok iyi durumdaki VICTORY RHYTHM, fit durumdaki eküri avantajlı genç kısrak YAZLALI, bu tip mesafelerde böylesine kaçak atların fazla olduğu süratli gitmeye aday yarışlarda zaman zaman ters yarışlar yapan SİMENTAL dörtlüsü öne çıkardığım isimlerdir. Bol Şanslar..

2,1,3,5,7 // 5,1,8,3,11 // 1,2,10,5,7,3 // 3,1,2 // 5 // 1,6,10,5

YORUM YAZ