MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın İstanbul at yarış tahminleri

8 Ağustos Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

MİRA MİRA adım adım..

1.AYAK:İki yarıştır çok ağır sıkletlerle koşan HECTOR, bu kez eksi 13 deklaresiyle yatkın olduğu mesafede favorimdir. Yarışta stilinde başka bir at olmadığı için bu kez önde boş kalacak olan fit durumdaki BEYAZBULUT ile uzun çimdeki önceki ikinciliğini bu kiloda yapan KING OF ROCK ikilisi ilk planda rakip önerilerim olup, bu tür koşulların etkili ismi PAN REKA, kısa vadeden Handikap 17’’e dönen TORUN CALLAS, yeniden kazandığı mesafeye dönen WINTER GALLOP yarışta şanslı gördüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK:Formunda önemli gelişmeler gözlenen AYSHE ile istenilen düzeye ulaşan koşunun favorisi ROYAL GIRL ikilisin rakiplerinin bir adım önünde görmekle birlikte, bu yarışta ilk kez dilbağı denenecek olan WINE FOR WINNERS, takibimdeki grubun pişkin ismi CHLOE, toparlanmaya başlayan KIZIM İREM, 3 ay aradan sonra yarış görüp nefes açıp buranın provasını yapan PIN WHELL daha sonraki sıralamamdır.

Haberin Devamı

3.AYAK:Çok yakın ara koşacak olmasına ve sıklet dezavantajı olmasına rağmen bu atlarla arasında kumaş farkı olduğunu düşündüğüm MİRA MİRA’nın adım adım yaklaştığı birinciliğe bu kez ulaşmasını bekliyorum, bankomdur.

4.AYAK:Grup 1 ve A 3 mücadelelerden sonra kazanabileceği bir kısa vadeye düşen BAVİ REŞ, uzunların etkili ismi URASHAN, istim üzerindeki BLACK CHINESE, formunun zirvesindeki DOMBRA, eli kulağındaki DUKE OF KENT, formda genç kısrak ŞEKER HANIM sıralamamdır.

5.AYAK:2.5 ay aradan sonra koştuğu yarışında nefes yapıp bu kez toplanarak dönecek olan FIREY ATEŞ favorimdir. Bursa’dan tırnaklarının uçlarında gelecek olan ACOUSTIC COVER, rakip gördüğüm ilk isim olup, Grup yarıştan buraya gelen UNCHAINED MELODY, yarış gören potansiyelli kısrak TATANKA, Nene Hatun ve Özdemir Atman koşularından Handikap 16’ya dönen TEKİLA söz sahibi olabilecek diğer atlardır.

6.AYAK:Türkyenin kalesi LAST HERNANDO, favorim olup, OFFICALLY PERFECT rakip gördüğüm tek isimdir.

6,3,1,5,4,7 // 7,13,5,8,10,12 // 4 // 3,5,4,1,2,6 // 1,2,3,5,4 // 9,5

YORUM YAZ