MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

29 Ekim Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

QAVIY’i risk ettim

1.AYAK: Sıkıntıları çözüldükten sonra yeniden forma girmeye başlayan DİLBAR, dikkat çekici son üçüncülüğü sonrası uygun rakipleri arasında yatkın olduğu mesafede kuponlarda öncelikle bulunmalıdır diyor ilk sırada öneriyorum. Ard arda koştuğu iki kısa vade yarışının akabinde daha dengi grubu bulanca son startında kazanan kadar çok koşup iyi bir yarış çıkaran süratli safkan ATLETICO ikinci şans verdiğim isimdir. Kartepe pistindeki geçen haftaki koşusunu iyi durumunun hakkı olarak görmediğim, rakiplerine oranla sıklet dezavantajı olsa da bu atlarla her zaman başa çıkabilecek potansiyeldeki UNDAUNTED ve 4 ay aradan sonra yarış görüp nefes açıp kondüsyonu düzelten ters at OĞLUM OZAN yarışta şans verdiğim diğer atlardır.

Haberin Devamı

2.AYAK: BARKODKIZ’ın formunda gözle görülür önemli aşamalar var. İzmirdeki son yarışında mesafe kısa geldi. Bu kez uzayan 100 metrede daha tehditkar olacaktır, favorimdir. ASMİN GELİN, iki yarıştır padokta alev alev yanıyor, çok sıhhatlı gözüküyor, bu görüntüye göre kazanması uzun sürmez, bu yarışla birlikte markaja alalım. MEMNUNEM, grubun en pişkin zamanı geciken isimlerinden. Üç yarıştır kapalı gözlük ve kulaklığını çıkararak koşuyorlardı, bugun geri takacaklar idmanlarında da iyi olduğunu duydum haberiniz olsun. Bu üç isim önde olmak üzere, NİHAN HANIM, SEVDEGÖR, ŞEKERCAN, BEDREKA imkanlar dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

3.AYAK: Her geçen gün daha iyi duruma gelen NİNOŞUN OĞLU için rakipleri son derece uygun. Her ne kadar kazanmakta biraz sıkıntı çekse de bu kez sessizliğini bozabilir, favorimdir. İstikrarlı formunu muntazam idmanlarla devam ettiren GÜLENYÜZ, rakip gördüğüm ilk isim olup, ara verip gelecek olmalarına rağmen her ikisinin de noksansız hazırlandığı yönünde bilgi aldığım, dinçlik yarışı yapma pozisyonundaki ters atlar EXCALIBUR ve OĞLUM KAYRA, 4 ay aradan sonra yarış gören, bu kez daha iyi duruma bu yarışa girecek olup, grubun da 104 handikap puanıyla dikkat çeken ismi MERTADAM, kendini unutturan, dönem dönem çıkış yapan atlardan KOZAN DAĞI bütçeler ölçüsünde kuponlarda bulundurulmalıdırlar.

Haberin Devamı

4.AYAK: Çim piste çıktıktan sonra formunu hızla ilerleten ve kazanmayı da önceki yarışında bu mesafede öğrenen fit durumdaki İTİBARLI ile 2 ay aradan sonra İstanbulda kısa vade yarışta bir nevi nefes açıp buranın provasını yapıp bu kez toplanarak Şart 4’'e dönen BAMSI ikilisi rakiplerinim bir adım önünde gördüğüm atlar olup, yakın ara koşacak olmasına rağmen işin ehli bir ekibi tarafından kusursuz idman programıyla hazırlanan, ayrıca eküri avantajı da bulunan SHARE TOGETHER ve ayağına çabuk safkan REMAZAN ABİ koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer taylardır.

5.AYAK: Koştuğu dönem zevkle izlediğim Demirkazık’ın henüz gerçek gücünü sahaya yansıtamayan yavrusu PERÇİN, idmanlarında oldukça iyi gözüküyormuş. Bu görüntüsünü yarışa taşıması halinde, yeniden döndüğü çim pistde vasat rakipler arasında kazanması kuvvetle muhtemel en güçlü aday olup, ilk yarışından beri takibimde olan MOĞAN GÜZELİ rakip gördüğüm tek isimdir.

Haberin Devamı

6.AYAK: Bu aralar harika padok görüntsüyle dikkatimi çeken, belli ki iyi duruma gelen QAVIY, bana göre son startında, daha iyi atlar arasında yaptığı beşinciliğin aynısı gibi koşar, trafik koridoruna takılmazsa pek çoğu formsuz rakipleri arasında kazanmaya yakın taraf olup, kapanışta banko olarak öneriyorum. Her daim şansınız ve bahtınız açık olsun. Yeni haftanın başlangıcında tüm yarışseverlere aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzur ve mutluluk dolu bir hafta diliyorum.

6-7-1-5 // 2-1-8-9-11-12-3 // 7-2-1-3-6-4 // 3-1-6-4 // 9-8 // 6

YORUM YAZ