MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

12 Mart Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

CİHANA BEDEL risk edilebilir

1.AYAK: Kilo faktörlerinin şansları eşitlediği zorlu mücadeleyi altılı ganyanın en tehlikeli koşusu olarak görüyor, imkanlar dahilinde kalabalık tutulmasını tavsiye ediyorum. Bu kadar çok süratli atın bir araya geldiği koşunun en çok kendisine yarayacağını düşündüğüm DİYARIN OĞLU, geçen hafta kazanıp özgüven tazeleyen AVAN, son yarışını önemsemediğim bu gruba her zaman söz geçirebilecek kapasitedeki bir at olan İNANLIOĞLU, toparlanmaya başlayan DALLICALI, kendini unutturan ters Kaizbertlerden CANDOSTUM, her yarışını bir öncekinden daha iyi koşmaya başlayan eli kulağındaki TEKFORDUNGÜLÜ, Adana’dan giden bombacı pilotuyla KÜÇÜK DEMİRKIRIM, zaman zaman ters yarışlar yapan MARAZ ALİ, aradan sonra iki yarış görüp eksiklerini kapatan SERKANCAN, kendini unutturan CESARET, takibimdeki KARABURAK sıralamamdır.

2.AYAK: BLACKS WINNER’ın geçen yarışına aldanmayın. Çamur sahada kalabalık grupta arka tarafta çamur yemekten perişan oldu. Bugun pisti normal bulması halinde muhakak ön sıralardaki yerini alacaktır, kim bilir belki en önde.. İlk şansı veriyorum. Son yarışlarını kazanıp moral bulan fit durumdaki mesafe seven isimler CALIFORNIA ile CONCRETE ikilisi öncelikli rakip önerilerim olup, formunda önemli gelişmeler gözlenen ve bu kez tuttuğu mesafeye dönen APIKA DORA, son startını ölçü almadığım VICTORY CHARM, yeniden düzeltilen geçen sene Gazi koşusunda yer almış atlardan ORANGE BLOSSOM yarışta söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

3.AYAK: Rakiplerine oranla üç ismi bir adım önde tutuyorum. Her üçüde mesafe tutan isimler. Zaten son startlarında aynı yarışta kısa vade mücadelede yer alıp 3-4-5 bitirmişlerdi. Bugun handikap 15’e dönecekler. AKERSAN, KUYUMCU, REBER üçlüsünden bahsediyorum. Ve yarışın birincisinin bu atlar arasından çıkacağını düşünüyorum. At eksiltmeden kuponlara yazılmasını tavsiye ediyorum.

4.AYAK: Yarışa kafamızda koşturduğumuzda süratli safkan GÜVENBAKAN’a önde aman aman pres yapacak kendisiyle aynı stilde bir at göremedim. Çıkacak alışılagelmiş stiliyle yine tempoyu verecek gidecektir. Önde ritmi tutturursa karşılarda türkü söyleyebilir, kazanması kuvvetle muhtemel en güçlü adaydır. İlerleyen yaşından dolayı diri kalamazsa 4 gün önceki koşusuna hiçbir anlam veremediğim CEFAKEŞ ile son haftalarda yeniden istikrar yakalayan iyi durumdaki KIRKPINAR devreye gireceğini düşündüğüm isimlerdir.

5.AYAK: Yarış koştukça oturmaya başladığını totolarından da anlayabileceğimiz BABA YILDIZ’ı pilotu bir kez daha tercihledi. 1000 metrelik son galobunu da kendi yaptırmış zaten. Müsait rakipleri arasında maidenden çıkmaya en yakın gördüğüm adaydır. İstanbuldaki ilk çim yarışından sonra 10 aylık istihrat tedavi süreci görüp buradaki ilk koşusunda nefes yönünden sıkışıp, ikinci yarışında toplandığının sinyalleri veren ve bugun mesafeyi bulan BAYRAMPAŞALI rakip gördüğüm ilk isim olup, grubun yarış koşma açısından pişkin tecrübeli zamanı geciken isimleri ARASIM, BORMOS, EMRAHHAN koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

6.AYAK: Rakiplerine oranla sıklet dezavantajı olmasına rağmen erkek at olduğu için kısa mesafede çok fazla etkileneceğini düşünmediğim, bu grubun bir tık üzerinde olan, ki son dört koşusunun da üçünde kısa vadelerde koşan, katıldığı tek Handikap 15 yarışta arka tarafa bu mesafede köy kasaba yaptığını hatırlatmak istediğim CİHANA BEDEL’in kalabalık grupta trafik sıkıntısı yaşamazsa kazanacağını düşünüyorum, bankomdur.

9,5,1,3,6,10,7,8,2,4,12 // 3,15,4,1,12,16 // 2,4,1 // 1,4,2 // 3,4,2,5,6 // 2

Haberin Devamı
YORUM YAZ