MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

1 Şubat Perşembe Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

KIRIMLI bu grubu geçer

1.AYAK:İlk yarışından beri yakın markajımda olan DİLYAKUP, son startında Adana’da bekleneni veremese de oldukça uygun rakipleri arasında bu kez daha önlerde yer alması kuvvetle muhtemel olup kazanmaya en yakın gördüğüm isimdir. Her geçen gün daha iyi duruma gelen ve yarış koştukça oturan BOTAN ile Kocaeli ve Adana maceralarından sonra ilk kez Güneydoğu pistlerinden birinde koşacağı için ne tepki vereceği konusunda kapalı kutu pozisyonunda gördüğüm TEKARSLAN ikilisi rakip gördüğüm isimlerdir.

2.AYAK:1.5 aylık tedavi sürecinden sonra yeni yaşındaki ilk sınavını verecek olan MASTARKIZI’nın bu ara sürecinde Şanlıurfada düzenli çalıştığını hazırlık yönünden hiçbir noksanının olmadığını öğrendim. Hemcinslerinin yanında yenden kazanmaya başlayabilir, favorimdir. Yaklaşık 2 aylık aradan sonra 21.95 ganyanla bende dahil çoğu kesime takla attıran, acaba o koşusunu dinçlikle mi yaptığı soru işaretlerine o tarihten sonraki işlerindeki derecelerini incelersek hayır diyen dolayısıyla devam eden iyi durumuyla yeniden kazanma potasına girebilecek DİŞİDİ, rakip gördüğüm ilk isim olup, Adana’da düzenli olarak çalışan Şanlıurfa pistinde ilk kez koşacak olup 3 aylık istihrat sürecinden sonra dinçlik yapma pozisyonundaki KIRDERE, bu tip mesafelerde zaman zaman sürpriz çıkışlar yapan FREESIA, takip atım DOUBLE STELL koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer atlardır.

3.AYAK: Mükemmel formu üzerine fazla söze gerek duymadığım ve henüz Şanlıurfa pistinde geçilmeyen İPEKÇİHAN, fit durumuyla hat trick yapması yüksek ihtmal olup, ilk şansı veriyorum. Adanada ‘’Artuklu, Yetim Ahmet, Bay Emir’’ gibi çok iyi atlarla nefes nefese kapışan, bugun çok daha müsait rakiplerle yarışacak olup, Güneydoğu yarışlarında katıldığı 7 startının 5’ini kazandığını hatırlatmak istediğim eli kulağındaki SATANHAN, 5 ay aradan sonra koştuğu son yarışından nefes yönünden sıkışan, bugun artan kondüsyonuyla günün tatlı sürpriz adaylarından biri olarak gördüğüm BALIK KAAN ile son startında çamur pistden etkilenen YİĞİT MUSTAFA yarışta şans verdiğim diğer atlardır.

4.AYAK: Geçen sene Güneydoğuda ‘’Ünlübaba’’ ile birlikte bölgenin baş tayları olarak nitelendirilen ve çok da güzel yarışlar yapan KIRIMLI, aradan sonra yeni yaşında koştuğu ilk startında kazanan kadar başarılı bir koşu çıkarmıştı. Bu kez tık mod’una bindirdiği nefesiyle, rakiplerine kilo verecek olmasına rağmen, grubun bu atın kalibresinde olmadığı kanaatindeyim, sıklet farkını verip uzun süren sessizliğini sonladıracağını düşünüyorum, banko olarak öneriyorum.

5.AYAK: Altılı ganyanın en zor yarışının burası ve son ayak olduğunu düşünüyorum. İlk dört ayağı geçebilirsek son iki ayakta iki ters atla iyi bir ikramye çıkarmak adına bugünkü kurgumu oluşturdum. Her sonuca açık denk güçlerin kapışmasında bütçeler dahilinde kalabalık tutulması taraftarıyım. GÖKHABER, MAŞUK YİĞİDİ, MATRAOĞLU, CANTURABİ, AFATBEY, EZBABA sıralamam olup, seçim insiyatifi siz değerli okuyucularımızındır.

6.AYAK: Uzun süredir takibimde olan bugun yarın süslerim havasındaki ŞEVALABLA, kalabalık grupta trafik sıkıntısı yaşamazsa yeniden çıkışa geçebilir, benim şablonda ilk sıradadır. Süratli ters kısrak AYŞEROSE ile son haftalarda geleni gideni temizleyen hayatının en iyi durumundaki GÖRGÜNCAN ikilisi öncelikli rakip önerilerim olup, zaman zaman sürpriz çıkışlar yapan BEYBİNİN KIZI, uzundan kısaya dönecek olmasına rağmen kısalarda da kazanmış olduğu yarışları bulunduğunu hatırlatmak istediğim çok iyi durumdaki BİNDALINGÜLÜ, durup durup vuran milleti ters köşe yapmayı çok seven boş kilolu atlardan AZİMLİ ZULUT, yeniden düzeltilen eküri avantajı da bulunan ATAKAN YELİ, aradan sonra ard arda iki koşu görüp iyice toplanan ve bu koşuyla birlikte markaja alınması gereken BENAZİR KIZ, son haftalarda yeniden istikrar yakalayan yarış kollayan kısraklardan ROJHATKIZI zorlu mücadelede imkanlar dahilinde değerlendirilmesinden yana olduğum diğer atlardır.

5,4,10 // 7,3,4,2,9 // 5,7,1,8 // 1 // 6,8,9,3,1,5 // 16,3,1,6,7,4,2,5,15

Haberin Devamı
YORUM YAZ