MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli at yarış tahminleri

14 Kasım Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

BLUE POWER Kartepe’de farklı

1.AYAK: Bursa’da 62 lira ganyanla son ayakta Avrupa Birliği’ne takla attırdığı yarışından sonra, acaba o koşusu tesadüf mü, soru işaretlerini bir sonraki yarışında kazanan kadar çok koşunca silen, ve rotayı Arena’ya çevirten ATICI KIZ, oralarda beklentilerin altında kaldı, burada daha iyi koşması yüksek ihtimaldir, önce onu yazalım. İkinci şans verdiğim kısrak SOYUGÜZEL, verdiği kısa aradan sonra Kocaeli-Bursa-Ankara hattında üst üste yarışlar koştu, artık nefes yönünden sıkıntısı olmaması gerekir, ki en iyi burada koşuyor kazanmış olduğu tüm yarışları burda aprantisi de formda. Sonrasında DİLLERE DESTAN ile FATMA GELİN tutuyorum. Her iki atında mesafe sınırları olduğunu düşünüyorum ve ikisininde ters mesafedeki son yarışlarını önemsemiyorum. İdeal mesafelerinde günün tatlı sürpriz adaylarıdır. 7.5 ay aradan sonra üst üste üç yarış koşup sonuncusunda istenilen düzeye geldiğini gösteren önde boş kalırsa karşılarda arka tarafın tutturmasını zor pozisyona sokabilecek SELAYATLI, takibimdeki KIZIM İDİL, yaklaşık 5 aylık tedavi sürecine dinçlikle olumlu reaksiyon verme ihtimalini göz önüne alarak MÜRTECİZCAN yeri olanlara diğer ilavelerimdir.

2.AYAK: Formunda önemli gelişmeler gözlenen KIZILHAN, tamamen düzeldiğini son yarışında belli etti, çıkacak tempoyu verecek çekecek gidecek, inatçı yapısıyla karşılara diri girebilirse beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir, favorimdir. Yeniden form tutan YEŞİLMASKE’nin ise form tuttu mu devamını getirdiği Mart-Nisan döneminde ard arda geçilmediği dört yarışındaki 1.5 aylık dönemden anlayabiliriz, bugun yine o serisinin ikinci sahnesini oynayabilir. Aşamalar içerisindeki özellikle Bursada ringteki o diri görüntüsüyle bugun yarın kazanır havasına girdiğinin sinyalini veren ÜNAL AMCA, İstanbul’daki son yarışında göz dolduran AHMİN, Furkan’la farklı koşacağını düşündüğüm mesafe tutan atlardan CEFAKEŞ, formda BERATBEY koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

3.AYAK: Dün Bursa’da koşulan kısa vade yarıştan kaydı silinip burası tercih edilen JUNIOR ZAPPA, için süratli gitmesi yüksek ihtimal gözüken koşu lehine olup ideal mesafesinde yine süsleyebilir. Ayağına çabuk atlardan BALYECİ SALİH, yaklaşık 8 aylık ara vermesine rağmen dinçlikle etkili koşabilecek AD GOC, kaba kuma ilk kez çıkacağı için ya tutarsa diyebileceğim ve bir kez görme taraftarı olduğum ASLAN KOÇUM, uzun süredir takibimde olan son yarışına oranla da altı kilo düşen ALL ACCOUNTED FOR bütçeler ölçüsünde değerlendirilmesinden yana olduğum diğer atlardır.

4.AYAK: İzmir’de son yarışında sert bir kısa vade koşan BLUE POWER, burada bambaşka koşuyor, ki bir önceki yarışında 62 kiloyla burda bütünleştiği Ahmet Özyiğit’le kazanmıştı. Toplamda Kartepe’de sekiz birinciliği olan mesafe tutan safkanın, dengi rakipleri arasında bugün dokuzuncu birinciliğini elde etmesini bekliyorum, bankomdur.

5.AYAK: Hem rakiplerinden daha çok yarış koşan hem bu yarışlarda gösterdikleri zaman zaman tatmin edici performanslarla kazanma zamanları çoktan gelip geçen CAPTAIN STEEL, ÇİKOK DOĞAÇBEY, UÇANKUŞ üçlüsünden birinin bugun maidene el sallamasını bekliyorum, aralarında ayırım yapmadan kuponuma yazacağım.

6.AYAK: “Denizim” gibi çok iyi bir açık yarış atının anneden kardeşi olan ZAĞNOS, ilk kez çıkacağı Kocaeli pistinde bu grupta flaş binicisiyle kazanmaya en yakın gördüğüm isim olup, beklentilerimin altında kalması halinde TUTARLI ile EMİRSOY devreye gireceğini düşündüğüm atlardır.

3,2,4,10,1,9,6 // 5,2,1,7,4,8 // 4,2,3,6,9 // 1 // 1,2,8 // 10,4,5

Haberin Devamı
YORUM YAZ