MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın İzmir at yarış tahminleri

26 Mayıs Cumartesi İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın İzmir at yarış tahminleri

26 Mayıs Cumartesi İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

LORD VOLDEMORT mesafeye dönüyor

1.AYAK: Üst üste koştuğu üç vasat yarışından sonra, kulaklığı çıkarılarak katıldığı ilk yarışında önceki koşularına oranla çok daha iyi performans ortaya koyan CİHANIN OĞLU, kazanmaya en yakın gördüğüm isim olup favorimdir. Belli ki at rahatlamış. Bugun olmazsa yarın olur, takibe alalım. Rakip gördüğüm iki isim var. UĞANBİKE ve AÇIK EL. Ortak özellikleri ilk kaba kum deneyimlerini yaşayacak olmaları. Bunlardan Uğanbike’nin koştukça oturduğu yarışlarından belli. Dilbağı da ata yaramış. Açık El’in de favori çıktığı ilk yarışında her ne kadar beklentilere karşılık veremese de idman pistinde çok değişmeye başladığını öğrendim, anneden pek başarılı kardeşi bulunmasa da baba tarafına baktığımızda zır kumcu ‘’Burkal’’ direkt göze çarpmakta olup, bu tay da başarılı abisi gibi kumda daha etkili olabilir.

2.AYAK:Bursadaki son yarışından hiçbir şey anlamadığım WRITTE TO ELLIE, yatkın olduğu mesafede hemcinsleri arasında kuponlarda öncelikle bulunmalıdır. Yarışta üç tane kaçak atın bulunması da hızlı tempolarda seyrettirecek koşuda bu atın rahat koşmasını sağlayacaktır. Geçen koşusunda pistin kötü yerlerinde kalmasından dolayı yüzde yüz kazanacağı yerden mağlup ayrılan fit durumdaki PRENSES NEHİR ikinci şans verdiğim isim olup, formunda önemli gelişmeler gözlenen SIERRA MAESTRA, 2 aylık istihrat tedavi sürecinden sonra dönecek dinçlik yarışı yapma pozisyonundaki AZA LEA, toparlanan İPSİZ KIZ, mesafe tutan atlardan tatminkar forma sahip WAR REASON, aradan sonra yarış görüp nefes açan NİGELLA imkanlar dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

3.AYAK:Takibimdeki atlardan VASEEM’den yatkın olduğu mesafede güzel bir yarış beklemekteyim, ilk şansı veriyorum. Ankaradaki son startını önemsemediğim, ters pistlerde özellikle İzmir ağırlıklı daha etkili olan, uzunlarda da kazanmışlıkları bulunan iyi durumdaki CANÖZGÜ rakip gördüğüm ilk isim olup, formunun zirvesindeki istim üzerindeki bariyer dibinden güç alan atlar familyasından KEHKEŞAN, tırnaklarının uçlarında yarış kollayan KALANTOR, kendini unutturan KIRTOPRAK, aşamalar içerisindeki BABAKAYRA koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

4.AYAK:Altılı ganyanın en zor yarışının burası olduğunu düşünüyorum. Bütçeler dahilinde kalabalık tutulması tavsiye ediyorum. Her sonuca açık gözüken maiden mücadelede MAVİZAFİR, EMİRALEM, POMALİN, ASPERATUS, CESURAYAK, BABA HAYRİ, MECİT sıralamam olup, insiyatif okurlarımızındır.

5.AYAK:Bir önceki koşusunda uzunda çok kolay kazanan, ardına 1400’e dönüşünde de yarış içerisinde kendini bir hayli sıktığı izlenimine vardığım, mevcut konumunu o gün içinde çok da önemsemediğim, bugun daha rahat koşacağı uzun mesafede, formda ekürisiyle birlikte ikramiyeyi Yıldız ekürisine götürmelerini beklediğim LORD VOLDEMORT, siz değerli FANATİK HİPODROM okuyucularına Şirinyerin bankosu olarak önereceğim isimdir.

6.AYAK: 2 ay aradan sonra koştuğu uzun mesafeli yarışında 22 lira ganyanla İzmirde 22 şiddetinde deprem yaratan MİLYONER’in acaba dinçlikle mi iyi koştuğu soru işaretlerine o tarihten sonraki çalışmalarında çıkan iyi dereceleri hayır diyor, aksine çok daha iyi olmuş havası veriyor. Dolayısıyla devam eden fit durumuyla kazanması kuvvetle muhtemel gördüğüm en güçlü aday olup, son zamanlarda bulabileceği en uygun grubu bulan KAPTAN EVO rakip gördüğüm tek isimdir diyor huzurlarınızdan ayrılıyorum. Her daim bahtınız ve şansınız açık olsun. Hoşçakalın..

4,10,1 // 6,12,13,5,2,14,3 // 1,5,6,2,9,10 // 6,5,9,2,4,3,7 // 1 // 2,1

Haberin Devamı
YORUM YAZ