MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın İstanbul at yarış tahminleri

18 Temmuz çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın İstanbul at yarış tahminleri

RHYTHMN DIVINE çıkışa geçer

1.AYAK:Hayatının en iyi durumunu yaşayan BALIK KAAN fit durumuyla koşunun haklı favorisidir. Stilinde at olmadığı için bu kez temposunu daha iyi ayarlayıp beyaz bayrak ayna yapabilecek durumdaki SİGNORA ile Satış koşusunda ağır sıkletine rağmen iyi atları geride bırakırken göz dolduran, daha müsait grupta daha hafif kiloyla tuttuğu mesafede karşıma almak istemediğimŞEHLEVENT rakip gördüğüm isimlerdir.

2.AYAK: Kilo handikapından olumsuz etkilendiği son yarışını önemsemediğim MAVRA, şehir şehir gezdirilip son startında da yakın ara koştuğu için verimli olamayan ama bugun daha dinç dönecek KARAYÜREK, 2 ay aradan sonra 2 yarış koşup tık nefes olan TEZCANLI, eksik olduğu çimdeki son startı iyi durumunun hakkı olmayan IŞKINAT, eli kulağındaki HERGELE, tatminkar genel durumuyla YEŞİL YOL, bu kez mesafesine dönen ASLANPARÇASI, yeniden düzeltilen BÜREBEY sıralamamdır.

3.AYAK:İlk startında makinadan 5 boy geç çıkan, kısacık mesafede toparlanamadan yarış biten, 3 aylık istihrat tedavi süreci içerisinde noksansız hazırlandığını öğrendiğim, ayrıca bu koşuda gözlük ve kulaklık takılacak olan KENOBİ, dinçlikle favorimdir. Tatminkar çim yarışından sonra bu kez de kumda denenecek olan LAST STATION rakip gördüğüm ilk isim olup, KAYI OVASI ve GIANGIAO COMO koşuda söz sahibi olabilecek diğer taylardır.

4.AYAK:Yarış kariyerinde 1400-1600 metre arası katıldığı hiçbir yarışında ikiliden düşmeyen Gazi beşincisi RHYTHM DIVINE’ın lehine dönen koşullarda yeniden çıkışa geçmesini bekliyorum.

5.AYAK:Tolgahan abiye geçtikten sonra değişmeye başlayan BERKTİN, son yarışına oranla 10 kilo almasına rağmen grubun uygunluğuyla YAKUTİYE, istim üzerindeki ÖZALAK, formunda önemli gelişmeler gözlenen OĞULCANIM öne çıkan atlar.

6.AYAK:Ümit Hocanın MÜFETTİŞ’i ağır favorim olup, TORUN RÜZGAR ve IMPASSABLE GIRL rakip gördüğüm isimlerdir.

2,3,4 // 2,7,8,1,6,5,3,4 // 5,7,4,3 // 4 // 4,1,2,3 // 5,8,9

Haberin Devamı
YORUM YAZ