MENÜ

Gökhan tamam sıra Belhanda'da

Feyenoord maçı nedeniyle transfer konusunda frene basan Beşiktaş, turun gelmesinin ardından tekrar vites artırdı. İlk olarak Gökhan Töre'yi resmen açıklayan Beşiktaş, Belhanda'yı da duyurmak için artık saatleri sayıyor.

Gökhan tamam sıra Belhanda'da

Transfer konusundaki çalışmalarını bir süreliğine askıya alan Beşiktaş, Feyenoord mücadelesinin ardından beklenen ilk bombayı patlattı. Siyah-Beyazlılar, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre'yle 5 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. Kara Kartal'ın, başarılı futbolcu için Rubin Kazan'a 4.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyeceği duyuruldu. Öte yandan genç yıldızla da 2.3 milyon Euro'dan başlayan pazarlıkların ardından 1.4 milyon Euro'da el sıkışan Beşiktaş'ın, 22 yaşındaki orta alanın sözleşmesine her yıl kadameli olarak 100 bin Euro artış yapılacağını açıkladı. Ayrıca Siyah-Beyazlı formayla 5 yıl görev yapacak Gökhan'ın, maç başı olarak da 10 bin Euro kazanacağı öğrenildi. Yaklaşık 1 aydır çalışmalarını bireysel olarak Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdüren başarılı futbolcu, anlaşmanın resmiyet kazanmasının ardından dün sağlık testinden geçti ve takım arkadaşlarına katıldı.

Tüm gözler Belhanda'’da


Teknik direktör Slaven Bilic'in isteği üzerine 10 numara bölgesi için yapılacak transfer konusunda çalışmalarına hız veren Siyah-Beyazlılar'ın Younes Belhanda konusunda artık saatleri saydığı öğrenildi. Arsenal'le oynanacak Play-Off mücadelesinin maç kadrosunu 12 Ağustos tarihine kadar bildirmesi gereken Beşiktaş Yönetimi'nin, Faslı futbolcuyu İngiliz ekibiyle oynanacak mücadeleye yetiştirmek için çabaladığı öğrenildi. Daha önceden menaceri aracılığıyla yaptığı açıklamada Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini söyleyen başarılı futbolcunun, Beşiktaş'ın kulübü Dinamo Kiev'le anlaşmasını beklediği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ