MENÜ

Gökhan Süzen: Umudumuz var

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Süzen, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

Gökhan Süzen: Umudumuz var

Gökhan, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’nin mayıs ayı sayısında yer alan röportajında, en büyük hedeflerinin Şampiyonlar Ligi’ne katılmak olduğunu anlatarak, "Bunu sonuna kadar zorlayacağız. Olmazsa da UEFA Avrupa Ligi’ne katılacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan transfer edilen milli futbolcu, Beşiktaş’a gelmesinin bir çok nedeni olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Tabii ki en başta Türkiye’nin en büyük takımlarından biri olması geliyor. Sonrasında Beşiktaş’ın beni ısrarla istemesi, teknik direktörümüz Samet Aybaba’nın bana karşı tutumu, taraftarların yorumları ve benim de Beşiktaş’ı çok sevmem, izlerken zevk aldığım bir takım olması gelmemdeki etkenlerdi."

En büyük hedefinin Avrupa’da futbol oynamak olduğunu aktaran Gökhan Süzen, "Oralarda başarılı olup ülkemi en iyi şekilde temsil etmek ve gururlandırmak istiyorum. İngiltere’yi ve futbolunu çok seviyorum. Gerçekten orada çok özel bir lig oynanıyor. Elbette bir gün orada oynamayı isterim" şeklinde görüş belirtti.

Olcay: "Buralarda olacağımızı kimse beklemiyordu"


Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan da dergideki röportajında, şu an ligde kimsenin beklemediği bir konumda olduklarını kaydederek, "Unutulmaması gereken bir şey var; bu sezon ’Feda’ sezonu. Sezon başında buralarda olacağımızı kimse beklemiyordu. İlk dörde girersek başarılı sayılacağımız konuşuluyordu. Biz şu anda bunun çok üstündeyiz" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu anlatan Olcay, "İlk yarıdaki Galatasaray maçından önce sahada ısınırken taraftarlar ’Sen benim her gece efkarım...’ şarkısını söylemeye başladılar. Dayanamadım, gözyaşlarımı tutamadım. O günü bana yaşattığı için Allah’a şükürler ettim" değerlendirmesinde bulundu.

AA

YORUM YAZ