MENÜ

Gökhan Süzen: Slaven Bilic benimle alay etti

Beşiktaş'ta sözleşmesi feshedilen isimlerden olan Gökhan Süzen, sessizliğini bozdu. Kendisine karşı psikolojik bir savaş açıldığını belirten 28 yaşındaki oyuncu, “Yıldırma politikası uygulandı. Yokmuşum gibi davranıldı” dedi.

Gökhan Süzen: Slaven Bilic benimle alay etti

Beşiktaş’ta geçtiğimiz günlerde Sezer Öztürk’le birlikte sözleşmesi feshedilen Gökhan Süzen, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlılar’a 2012-13 sezonunun devre arasında transfer olan Gökhan, o sezon 12 kez forma giydi. Ertesi sezon A2 Takım’a gönderilirken 1 maça çıktı. Geçen sezon ise Gaziantepspor’a kiralandı. 28 yaşındaki oyuncu, sessizliğini bozarken Siyah-Beyazlı yönetime veryansın etti.

“Pes etmemi istediler”

Kendisine karşı yıldırma politikası uygulandığını belirten Gökhan, “Pes etmem için psikolojik bir savaş yürütüldü. Bir buçuk ay beni çift kale maçta oynatmadılar. Bucaspor’la yapılan kupa maçında yedeklerin tamamı oynadı. Beni yine oynatmadılar. Bilic, bir lig maçı öncesi çift kalede beni as takımda görevlendirdi. Isındık tam oyun başlayacak. Benden yeleği aldı. Maçta görev vermedi. Yokmuşum gibi davranıyorlardı” dedi.

“Birinci sorumlu Özen’dir”

Siyah-Beyazlılar’ın eski sportif direktörü Önder Özen hakkında da açıklamalarda bulunan Gökhan, “Özen, televizyondayken benden övgüyle bahsederdi. Beşiktaş’ta göreve başladığında benimle özel bir görüşme yaptı. Tahtaya benim ismimi yazdı. Önce, ‘Sol arkada sen oynayacaksın, sol önde Olcay oynayacak’ dedi. Sonra ne oldu bilmiyorum. Tavrı çok değişti. Kadro dışı bırakılmamda birinci sorumlu olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Serdal Adalı: Beşiktaş bu yüzden camia olamıyor

“Bilic benimle alay etti”

Beşiktaş’ta 2 sezon teknik direktörlük yapan Hırvat teknik direktör Slaven Bilic’le arasında geçen bir diyaloğu aktaran deneyimli futbolcu, “Ara transfer döneminin bitimine 3 gün kala benimle bir konuşma yaptı. ‘İyi çalışıyorsun, senden memnunum. Seni oynatabilirim. 5 maçta ya da 3 maçta yer alabilirsin. Ya da hiç oynatmayabilirim. En iyisi sen git’ dedi. Resmen alay etti. Ben de tercümanına ‘Ben böyle alaycı bir dille konuşulacak biri değilim. Benimle böyle konuşamaz. Aynen bunu kendisine tercüme et’ dedim” ifadelerini kullandı.

Kadro dışı bırakılmasının, idari menajer Semih Usta tarafından kendisine mail yoluyla bildiridiğini belirterek, “Kendisini aradım. ‘Bana bunu telefon ederek, erkek gibi yüzüme söyleyecek birisi yok mu’ dedim” diye konuştu.

Samet Aybaba’ya sitem etti


Beşiktaş’a teknik direktör Samet Aybaba döneminde transfer edilen Gökhan Süzen, “Samet Aybaba transferimi çok istedi. Öyle ki transfer gerçekleşince. ‘Çok şükür Süzen bizim oldu’ dedi. Her şey çok iyi başladı. Galatasaray derbisi ilk maçımdı. Çok iyi oynadım. 3 maç sonra bir hata nedeniyle aynı Aybaba, ‘Gökhan’ı iyi süzememişiz’ dedi. Ben buna, bu tür açıklamalara rağmen moralimi yüksek tutarak takımıma katkı sağlamaya çalıştım” ifadelerini kullandı.

“Beşiktaş’ı çok seviyorum”


Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte yer almanın kendisini her zaman onurlandırdığının altını çizerek, “Beşiktaş’ı çok seviyor ve saygı duyuyorum. Beşiktaş’a transferimden önce ezeli rakiplerden birisi iki katı fiyat önerdi. Ancak, ben Beşiktaş’a söz verdiğimi belirterek geri adım atmadım. Sözümü tuttum. Fedakârlık yaparak transfer oldum. Keşke gerçek performansımı, gücümü yansıtmak için şans verilseydi” ifadelerini kullandı.

“Hedefim ocak ayında Avrupa”


Bundan sonraki hedeflerine ilişkin konuşan Gökhan, “Guus Hiddink, beni A Milli Takım’a aldı. Sampdoria ondan aldığı referansla bana transfer teklifinde bulundu. Ben yeterli bulmadım. Kale dışında, oynamadığım mevki kalmadı sanırım. Çok yönlü bir oyuncuyum. İyi çalışıyorum. Ocak ayını bekliyorum. Amacım Avrupa’da oynamak. Para ikinci planda. Burada kazanacağımdan daha az kazansam bile Avrupa’yı tercih ederim. Temsilcim Özkan Doğan Avrupa’da önemli liglerde gerekli çalışmaları yapıyor”
diye konuştu.

(Bugün)

Haberin Devamı
YORUM YAZ