MENÜ

Gökhan pazarlığı

İspanyollar'ın Gökhan Gönül hayranlığı her geçen gün büyüyor. Valencia, yıldız oyuncuyu devre arası transfer sezonunda kadrosuna katmak için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Gökhan pazarlığı

A Milli Takım ve Fenerbahçe forması altında sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başaran Gökhan Gönül, İspanyol takımlarının listesinden düşmüyor. Sezon öncesi, Valencia’ya satılması gündeme gelen Gökhan için, İspanyol kulübü yeniden hareket geçti. Valencia yöneticileri, Fenerbahçe yönetimi ile yaptığı pazarlıklarda, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için 4 milyon 500 bin Euro verebileceğini açıklamış, bu ücreti az bulan Fenerbahçe cephesi teklifi geri çevirmişti. Ancak İspanyollar, Gökhan konusundaki ısrarından vazgeçmedi.
Son olarak 5 milyon 500 bin Euro’ya kadar çıkan Valencia yetkililerinden Fenerbahçe, ödemenin peşin yapılması kaydıyla 8 milyon Euro talep etti. Valencia yöneticilerinin ise Fenerbahçe’nin istediği ücreti kabullendiği, ancak peşin ödeme şartının hafifletilmesini talep ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman onay verdi

Bu gelişme karşısında Sarı-Lacivertliler’in, Valencia yöneticilerini devre arası transfer dönemine kadar şartları görüşmek üzere Türkiye’ye davet ettiği bildirildi. Aykut Kocaman’ın ise kulübün menfaatleri doğrultusunda, Gökhan’ın transferine onay verdiği bildirildi.

YORUM YAZ