MENÜ

Gökhan Gönül: Eğer gelip birisi ‘Gökhan bana vurdu' derse...

Antalyaspor maçının ardından konuşan Gökhan Gönül, maç içinde sağlık ekibine tepki göstermesiyle ilgili olarak, “Eğer gelip birisi ‘Gökhan bana vurdu’ derse, söylenen her şeyi kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

"Vuruyormuşum gibi gözüküyor ama öyle bir şey yok"

Maç içinde sağlık ekibiyle yaşanan gerginlikle ilgili de konuşan Gönül, “20 seneye yakın futbol oynuyorum. Bunun 12 senesi Süper Lig'de. Haksızlık yapmamaya çalışıyorum. Tansiyonu yüksek bir maç, görüntüye bakınca sağlıkçıya vuruyormuşum gibi gözüküyor ama öyle bir şey yok. Bir an önce oyuncuyu kenara götürmesi için bir hamle yaptım, vurmadım ama görüntülerde öyle gözüküyor." dedi.

"Klavye başında oturan tipler"

Gökhan Gönül yaşanan gerginlikle ilgili sözlerine şöyle devam etti; "Sağlıkçı arkadaş da buralarda bir yerlerdedir, eğer 'Gökhan bana vurdu' derse benim adıma söylenen her şeyi kabul ediyorum. Hızlı bir şekilde iterken bir anda kendimi kontrol etmeyi başardım. Vuracak olsam dengesi bozulurdu. Gökhan vurdu diyorlar ama bunları kimin söylediğini çok iyi biliyorum. Klavye başında oturan tipler bunlar. En ufak bir şey yaptığımızda bizi yerden yere vuracak tipler. Üzerime alınmıyorum. Rakibe, hakeme, rakip takım hocasına kolay kolay hata yaptığımı hatırlamıyorum"

Haberin Devamı
YORUM YAZ