MENÜ

Gökhan Çakır davayı kazandı

Karşıyaka eski oyuncusuna karşı açtığı 'haksız fesih' davasını kaybetti. Tahkim Kurulu 2010-2011 sezonunda Yeşil-Kırmızılı formayı giyen Gökhan Çakır'ın lig bitiminde feshettiği sözleşmesinde sorun görmedi.

Gökhan Çakır davayı kazandı

Karşıyaka kendini haklı gördüğü davadan beklediği 60 bin TL'yi kaybederken 23.450 TL tutan dava ücretlerini de ödemek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Eski futbolcularına olan borçları nedeniyle sık sık sorun yaşayan Karşıyaka'ya bir kötü haber de Tahkim Kurulu'ndan geldi. Kurul, 2010-11 sezonunda Yeşil-Kırmızılı formayı giyen ve lig bitiminde sözleşmesini tek taraflı fesheden Gökhan Çakır'a haksız fesih gerekçesiyle verilen 6 ay men ve 60 bin TL para cezasını kaldırdı. Tahkim Kurulu, dava ücretlerinin de Kaf Kaf tarafından ödenmesine hükmederek İzmir temsilcisine 23 bin 450 TL'lik ek fatura çıkardı.

Karara gerekçe olarak İzmir ekibinin, sözleşme döneminin dışında ödediği paranın sözleşmeye dahil olduğunu kanıtlayamaması gösterildi. Gökhan'ın kendilerine ödemesi gereken 60 bin TL'den olan Yeşil-Kırmızılılar, haklı olduklarını düşündükleri davadan ek dosya faturası çıkmasıyla şoke oldu. Karşıyaka'ya Sarıyer'den gelen Gökhan, Yeşil-Kırmızılı formayı 13 resmi maçta giydi. 25 yaşındaki futbolcu, bu sezonun ilk yarısında Hatayspor'da boy gösterdi. İkinci devrede ise Nazilli Belediye'nin kurduüu iddialı kadroda orta sahanın en önemli ismi oldu.

Haberin Devamı

Ömer Necati Albayrak

YORUM YAZ