MENÜ

Gökhan Beşiktaş maçından sonra

Fenerbahçe'nin geçen hafta Kayserispor ile yaptığı lig maçında omuzundan sakatlanan ve antrenmanlara çıkmayan Gökhan Gönül'ün, sarı-lacivertlilerin gelecek hafta Beşiktaş ile yapacağı derbi maçından sonra ameliyat olacağı açıklandı.

Gökhan Beşiktaş maçından sonra

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Sağlık Grubu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer ve futbol takımı doktoru Ertuğrul Karanlık’ın Gökhan’ın durumuyla ilgili yaptığı konsültasyonda, milli futbolcunun ameliyat olması gerektiğine karar verdiği, ancak Gökhan’ın ameliyatı Beşiktaş maçında oynadıktan sonra olma isteğinin doktorlar tarafından kabul edildiği bildirildi.

Açıklamada, şöyle denildi: "Omuz bölgesinde sakatlığı bulunan futbolcumuz Gökhan Gönul için, Fenerbahçe Sağlık Grubu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer ve kulüp doktorumuz Ertuğrul Karanlık’ın katıldığı bir konsültasyon yapılmıştır. Bu konsültasyon neticesinde, futbolcumuzun ameliyat olması gerektiği sonucu ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine futbolcumuz Gökhan Gönül, Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında mutlaka oynamak istediğini belirterek, ameliyatın bu karşılaşmadan sonra gerçekleşmesi yönünde bir talepte bulunmuştur. Futbolcumuzun bu talebi, sağlık ekibimiz tarafından anlayışla karşılanmış ve Gökhan Gönül’ün söz konusu karşılaşmadan sonra ameliyat olması uygun görülmüştür."

Haberin Devamı
YORUM YAZ