MENÜ

Go home Belhanda!

Galatasaraylı taraftarlar Belhanda’nın sosyal medya hesaplarına ağır yorumlar yapıyor. Fatih Terim’in de oyuncuyu kadro dışı bırakması ve Ocak’ta satış listesine koyması bekleniyor.

Go home Belhanda!

Trabzonspor karşısında rakibinin ayağına kasıtlı basıp, kırmızı kart gören Belhanda için Teknik Direktör Fatih Terim maç sonrası, “Belhanda her maç bunu yapıyor. Bireysel oyununun yanına bir de kırmızı kart eklemesi bizi daha da zor duruma düşürdü” şeklinde sert bir yorumda bulundu. Bunun ardından G.Saraylı taraftarların Belhanda’ya yönelik tepkileri büyüdü. Sarı-Kırmızılılar, Faslı oyuncunun sosyal medya hesaplarına çok sayıda, “Go home Belhanda” (Evine dön) yorumları bırakmaya başladı.

Haberin Devamı

KÜFÜR ETMESİ BARDAĞI TAŞIRDI

Bir Galatasaray taraftarı da karşılaşma sonrası Trabzon havaalanında, Belhanda’ya aynı ifadelerle tepki gösterdi. Bunun üzerine taraftara küfürlü karşılık veren Belhanda’yı, tercüman Mert Çetin olay yerinden uzaklaştırdı. Ancak G.Saraylı taraftarların yaşananlardan sonra tepkisi daha da büyüdü. Belhanda’ya destek veren bazı G.Saraylılar’la, diğerleri arasında da sosyal medya üzerinden çok sert tartışmalar başladı. Oyuncu hakkındaki son değerlendirmeyi ise Teknik Direktör Fatih Terim yapacak.

Haberin Devamı

BİR DAHA FORMA GÖRMESİ ZOR

Belhanda’nın sorumsuzluklarından bıkan Terim’in, bu oyuncuyu kızağa çekmesi bekleniyor. Maçtan sonraki açıklamalarında bunun işaretini veren Terim’in, devre arasına kadar Belhanda’yı dinlendireceği konuşuluyor. Daha sonra da satış yönünde durumu yeniden değerlendirilecek. Yönetim de Fatih Terim’in alacağı kararın sonuna kadar arkasında duracak.

YORUM YAZ