MENÜ

Gloria Cup'ta spor şöleni vardı

Antalya’da gerçekleştirilen Gloria Cup’ta basketbol, voleybol, atletizm sporlarında önde gelen takım ve sporcular mücadele etti. Adeta bir şölen havasında geçen organizasyondan sporcular hayli memnun kalırken, filede kadın takımımız şampiyonluğa ulaştı.

Gloria Cup'ta spor şöleni vardı

Gloria Sports Arena’nın ev sahipliğinde Antalya Belek’te gerçekleştirilen Gloria Cup’ta birbirinden önemli sporcular mücadele etti. Basketbol, voleybol ve atletizm dallarında yarışmacılar sezon öncesinde kıyasıya mücadele ettiler.

Haberin Devamı

Hazırlık döneminin en zorlu organizasyonu olarak gösterilen Gloria’da en dikkat çeken sonuç ise voleybolda geldi. İtalya’yı 3-1 geçmeyi başaran Filenin Sultanları, namağlup şampiyonluğa ulaştı. Zafer yolunda Azerbaycan ve Rusya’yı saf dışı bırakan Ay-Yıldızlılar, sezona moralli girdi.

Gloria Cupta spor şöleni vardı

Basketbolda erken elendik

Basketbolda ise ülkemizden Anadolu Efes, Banvit ve TOFAŞ, Rus devi CSKA Moskova, Litvanya temsilisi Zalgiris Kaunas, Fransız ekibi Monaco mücadele etti. 6 takımın katılımıyla 2 grup halinde gerçekleştirilen şampiyonada temsilcilerimiz finale kalmayı başaramadı.

4 gün boyunca nefeslerin tutulduğu turnuvada finalde CSKA ile Zalgiris kozlarını paylaştı. Rus ekibini 93-81 yenmeyi başaran Zalgiris, kupayı müzesine götürdü.

Haberin Devamı

Gloria Cupta spor şöleni vardı

Atletler sezonu kapattı

Atletizmin yıldız isimlerini sezon kapanışında bir araya getiren Gloria Cup Athletics de müthiş kapışmalara sahne oldu.

20 ülkeden 70 atletin 10 branşta yarıştığı kupada başta Dünya ve Avrupa şampiyonu Ramil Guliyev olmak üzere ünlü isimler sahne aldı. Avrupa şampiyonu milli atlet Guliyev, 200 metrede 1. olmayı başardı.

Gloria Cupta spor şöleni vardı

YORUM YAZ