MENÜ

Gizli santrfor Pepe

Beşiktaş savunmasının başarılı ismi Pepe, bu sezon defans bölgesine ek olarak hücum hattında da etkisini hissettiriyor. Son olarak dün akşam Yeni Malatya filelerini sarsan Portekizli oyuncu, 5 gole ulaştı, takımın golcüleri; Negredo, Larin, Love ve Mustafa’yı solladı!

Gizli santrfor Pepe

Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı Pepe, Spor Toto Süper Lig’de dün akşam oynanan Yeni Malatyaspor mücadelesine de damgasını vurmayı başardı. Mücadeleye ilk 11’de başlayan 35 yaşındaki stoper, savunmadaki başarısına ek olarak hücum hattında da yine takımına büyük katkı verdi.

Haberin Devamı

İlk yarısı golsüz berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısının başından itibaren rakip kalede gol arayan Pepe, istediği pozisyonu 52. dakikada yakaladı. Yıldız oyuncu, Ricardo Quaresma’nın kornerden gönderdiği topa iyi yükselen başarılı oyuncu, yaptığı düzgün vuruşla rakibini yıktı. Takımının 2-1’lik galibiyetine 1 gollük katkı sağlayan Pepe, Beşiktaş formasıyla bu sezon 9 maç sonunda 5. golüne ulaştı.

Kariyer rekoru kırdı

Yeni Malatya karşısında attığı golün ardından Pepe, 18 yıllık futbol kariyerindeki en golcü sezonuna ulaştı. 2006- 07’de Porto’da, 2013-14’te de Real Madrid’te sezonu 4 golle tamamlayan Pepe, Beşiktaş’taki ikinci döneminde kariyer rekoru kırdı. Deneyimli isim ek olarak bu sezonki gol sayısıyla takımın forvetlerini geride bırakmayı başardı. 5 gollü Pepe’yi, 3’er gollü Larin ve Negredo takip etti. Vagner Love 1 gol atarken bir diğer golcü Mustafa Pektemek henüz golle tanışamadı.

YORUM YAZ