MENÜ

Gizli santrafor Ömer Erdoğan

Bursaspor'un deneyimli futbolcusu Ömer Erdoğan, yeşil beyazlı takımdaki 150 maçında sadece 6 kez oyuna sonradan girdi.

Gizli santrafor Ömer Erdoğan

Takımının bu sezonki 24 lig maçının 19'unda ilk 11'de forma giyen Ömer Erdoğan, Bucaspor karşılaşmasıyla da bu yıl ilk kez kulübe deneyimi yaşadı. Ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında da kulübede kalan Ömer Erdoğan, bu maçta ise Sağlam'ın gol silahı oldu ve karşılaşmanın son 9 dakikasında santrfor olarak görev aldı. Ancak deneyimli futbolcu gol kaydedemedi.

Haberin Devamı

KURTARICI GOLCÜ
Savunmadaki partnerlerinin sürekli değişmesine rağmen Sağlam'ın vazgeçilmezleri arasında başı çeken Ömer son olarak geçtiğimiz sezon İnönü Stadı'nda 3-2 kazanılan Beşiktaş maçında oyuna sonradan yine santrfor olarak girmişti. 5 sezonda 150 maça çıkan deneyimli oyuncu, sadece 5 kez oyuna sonradan dahil oldu. 13 bin 16 dakika görev alan Ömer Erdoğan 14 gol attı.

9 HÜCUM OYUNCUSUNA RAĞMEN
Bursaspor'a devre arasında gelen ve 2.5 yıllığına 6 milyon Euro'ya mal olan Miller, Rusya transferi yılan hikayesine dönen ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını tribünden izleyen Sercan, sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Volkan, 18'e giremeyen genç oyuncu İsmail Haktan, İnsua, Batalla, Ozan ve Altidore gibi hücum oyuncularını kadrosunda bulunduran Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın skoru değiştirmek adına savunmada görev yapan 35 yaşındaki kaptan Ömer Erdoğan'ı santrfor olarak sahaya sokması ise dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

EMRE KOŞAK - BURSA / DHA

YORUM YAZ