MENÜ

Giuntoli, Eljif Elmas'ı almaya geliyor

Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli bugün İstanbul’a geliyor. Fenerbahçe yönetim kurulunun yapacağı kritik toplantıya da katılması beklenen Giuntoli, Makedon yıldızla ilgili son imzaları atıp, genç oyuncuyu kendisini sabırsızlıkla bekleyen Ancelotti’ye götürecek.

Giuntoli, Eljif Elmas'ı almaya geliyor

Napoli Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Eljif Elmas'ın transferinin resmen bitmesini isterken, İnter'e 45 milyon Euro'ya giden Nicolo Barella'yı veto ettiği öğrenildi. Tecrübeli hocanın, "Elmas, Barella'dan çok daha iyi. Burada gelişimi güzel bir şekilde ilerleyecek. Ben ona inanıyorum" dediği vurgulandı. Napoli'nin sportif direktörü Cristiano Giuntoli, transferi bitirmek için bugün İstanbul'a gelecek. Son imzalarına atılmasından sonra Giuntoli, 19 yaşındaki Eljif'i de alıp Napoli'ye gidecek. Burada sağlık kontrolünden geçecek olan genç yıldız, Dimaro'daki kampa katılacak.

Haberin Devamı

PANDEV: ARADIĞI TAKIMI BULDU

İtalya'da Genoa forması giyen G.Saray'ın eski Makedon futbolcusu Garon Pandev, vatandaşı Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferini yorumladı. Sky Sport İtalia'ya konuşan 35 yaşındaki oyuncu, "Eljif, Avrupa'nın en iyi genç yeteneklerinden. Onunla konuştum. Napoli onun için en uygun kulüp" dedi.

(Sabah)

YORUM YAZ