MENÜ

Giuliano'yu olumsuz etkilediler!

Son haftalarda ciddi bir düşüş yaşayan Giuliano’nun arkasında oynayan Mehmet Topal-Josef de Souza’dan yeterli desteği alamamaktan etkilendiği belirtildi. Bu iki oyuncunun fiziksel yorgunluğu, hem savunma, hem de hücum gücünü aşağıya çekti.

Giuliano'yu olumsuz etkilediler!

Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; Son iki haftada mağlup olan ve altı puan kaybeden Fenerbahçe bir anda zirve yarışının gerisinde kaldı. Bu sonuçlarda birçok etken önemli rol oynarken bireysel performanslar da yaşanan düşüşte etkiliydi.

Özellikle Giuliano’nun beklenenden çok uzak görüntüsü takımın bu sonuçları almasında baş rolü oynadı. Medipol Başakşehir maçında sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen gösterdiği üstün performansla maçın kazanılmasında büyük rol oynayan Brezilyalı futbolcu ardından düşüşe geçti. Sistemin önemli bir parçası olan ve oyunu iki yönlü oynayan Giuliano’nun bu kötü performansında Mehmet Topal - Souza’nın da etkisi büyük.

Bu ikili son haftalarda ciddi bir performans kaybına uğrayınca Giuliano da olumsuz etkilendi. Arkasında iki güçlü orta sahanın desteği ile oynayan Brezilyalı son maçlarda bunu göremedi. Bu ikilinin fiziksel olarak yorulması hatta son maçta çökmesi hem defansif hem de ofansif performansa yansıdı. Bundan doğal olarak en çok etkilenen isim Giuliano oldu.

Ekici takviyesi

Teknik heyet Giuliano’nun son maçlardaki etkisiz performansına rağmen futbolcudan vazgeçmiş değil. Sezonun kırılma maçları olacak olan Evkur Yeni Malatyaspor ve Galatasaray derbilerine de bu futbolcuyla çıkılacak.

Orta sahada yaşanan bu soruna Mehmet Ekici takviyesi ile çözüm aranıyor. Topal - Souza - Giuliano üçlüsü bozulmayacak. Ancak en azından ikinci yarılarda hamle oyuncusu olarak Ekici’nin katkı sağlaması üzerinde çalışılıyor. İlk hedef oyuncuyu 45 dakikalık performansa ulaştırmak olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ