MENÜ

Giresunspor'a büyük şok!

Geçen hafta Altay karşısında 12 maçlık galibiyet serisi son bulan Karadeniz ekibi, Ümraniyespor'a da 3-1 mağlup oldu. Üst üste 2. yenilgisini alan Giresunspor, her şeye rağmen zirvedeki yerini korudu.

Giresunspor'a büyük şok!

Hayatta olduğu gibi futbolda da her çıkışın inişi vardır... Giresunspor'un durumunu da böyle anlatabiliriz. Dile kolay 16 maçta 13 galibiyet ve 3 beraberlik almışlardı. Ayrıca 12 maçlık 3 puan serileri ile 1. Lig'in tarihine geçtiler. Karadeniz ekibinde bir rehavet oluştuğu apaçık ortada. Önce Altay'a kaybettiler. Son olarak da Ümraniyespor'a... Yeşil-Beyazlılar, dün İstanbul ekibi karşısında 29'da Glumac ve 43'te Mayi'nin golleriyle 2-0 geriye düştü. 45'te Balde takımını umutlandırdı: 1-2. Ancak 69'da sahneye çıkan Alim Öztürk, ev sahibi adına zaferi getiren isim oldu: 3-1. Ayrıca son 16 haftada 3 gol yiyen Giresunspor savunmasının, son 2 maçta 5 gol yediğini de hatırlatmakta fayda var.

Haberin Devamı

En ufak hata...

Neticede Giresunspor, üst üste 2. yenilgisini aldı. Bu süre içerisinde Samsunspor'un 2 maçta aldığı 1 puan sayesinde zirvedeki yerlerini korudular. Ancak şampiyonluk yolunda kritik haftalar şimdi başlıyor. 16 maçlık yenilmezlik serisi sonrasında kredilerini doldurdular ve geride 9 hafta kaldı. Hakan Kutlu'nun öğrencileri, hala avantajlı durumda. Ancak yapılacak en ufak hata, bir çuval inciri berbat edebilir!

Mertcan Polat

YORUM YAZ