MENÜ

Giresunspor 5 teknik adamla görüşüyor

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, "Teknik direktörlük için Osman Özköylü, Metin Diyadin, İrfan Buz, Reha Erginer ve Engin Korukır isimlerinden biri ile en kısa zamanda anlaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Giresunspor 5 teknik adamla görüşüyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, teknik direktörlük için listelerinde Osman Özköylü, Metin Diyadin, İrfan Buz, Reha Erginer ve Engin Korukır’ın bulunduğunu belirterek, "Bu isimden biri ile en kısa zamanda anlaşmayı hedefliyoruz." dedi. Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini söyledi.

İlk etapta Osman Özköylü, Metin Diyadin, İrfan Buz, Reha Erginer ve Engin Korukır isimlerinin yer aldığı bir liste oluşturduklarını ve bu kişilerle görüşmeye başladıklarını vurgulayan Bozbağ, "Giresunspor’un gelecek sezon bir üst lige yükselme hedefi var. Bizi bu hedefe ulaştıracağına inandığımız isimleri belirledik." diye konuştu. Bozdağ, belirledikleri bu isimden biri ile en kısa zamanda anlaşmayı hedeflediklerini anlatarak, "Eğer beş adaydan hiç biriyle anlaşamazsak, listemize yeni isimler alarak onlarla görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.

İç transfer görüşmelerinin de devam ettiğini, takımda tutmak istedikleri oyuncularla yeniden anlaşmayı hedeflediklerini dile getiren Bozbağ, şunları kaydetti:

"Onur Demir ve Hüsamettin Tut ile daha önce yeniden anlaşmıştık. İsveçli oyuncu Dimitriadis’e teklifimizi sunduk ve kendisinden haber bekliyoruz. Brezilyalı Dodo’yla ilk görüşmede anlaşma sağlayamadık. İlerleyen günlerde Dodo ile yeniden bir araya gelmek istiyoruz. Yine listemizde bir kaç isim var. Onlarla ise teknik direktörümüzü belirledikten sonra görüşeceğiz. Teknik direktörümüzün de fikrini alarak, iç transfere yön vermek istiyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ