MENÜ

Giovanni Guidetti: Bunu sadece ve sadece olağanüstü oyuncular yapabilir!

VakıfBank Başanterönü Giovanni Guidetti, Fenerbahçe Opet’i 3-2 yenerek seride eşitliği sağladıkları maçın ardından oyuncularını kutladı, ''Bunu sadece ve sadece olağanüstü oyuncular yapabilir. Bu yüzden onları en içten dileklerimle tebrik ediyorum.'' diye konuştu.

Giovanni Guidetti: Bunu sadece ve sadece olağanüstü oyuncular yapabilir!

Bu sezon FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda, AXA Sigorta Kupa Voley’de ve Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda zafere ulaşan VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi’nde de şampiyonluktan bir maç uzakta. 2018’den bu yana Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonluğu kimseye bırakmayan Sarı-Siyahlılar 2021-2022 sezonu final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe Opet’i 3-2 yenerek seride eşitliği sağladı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından takımının geri dönüşünden duyduğu memnuniyeti dile getiren VakıfBank Başanterönü Giovanni Guidetti, “Maçtan önce geri döneceğimizi konuşmuştuk ve bunu başaran oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün sadece seriye dönmedik. Maçın içinde defalarca geri düştük, karar setinde 6-2’den döndük. Bunu sadece ve sadece olağanüstü oyuncular yapabilir. Bu yüzden onları en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde yine çok zorlu bir maç daha var. Onu da kazanıp bu muhteşem sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ