MENÜ

Gignac'ta son dakika

Aslan'ın listesindeki Andre Pierre Gignac'ın, Meksika kulübü Tigres'le anlaştığı öne sürülmüştü. Başkan Alejandro Rodriguez, henüz anlaşma olmadığını belirtince, Sarı-Kırmızılılar tekrar harekete geçti.

Gignac'ta son dakika

Galatasaray’da Andre Pierre Gignac harekatı...

Sarı-Kırmızılılar, Fransa’da menaceriyle görüştükleri tecrübeli golcünün yüksek maliyeti nedeniyle geri adım atmıştı. Daha sonra Gignac’ın Meksika kulübü Tigres’le anlaştığı öne sürüldü. Ancak kulüp başkanı Alejandro Rodriguez, bu iddiayı yalanladı. Gignac’la transfer görüşmelerinin kesintisiz sürdüğünü belirten Rodriguez, “Haberlerde çıkanın aksine henüz bir anlaşma olmadı. Biz kulüp olarak Gignac’ın faydalı olacağına inandık. Gignac’ın da Tigres’te forma giymeye ikna olması gerekiyor” ifadelerini kullandı. Başkan daha sonra, tecrübeli futbolcunun başka kulüplerle de görüştüğünü, bu nedenle transferin oldukça zorlu olduğunu dile getirdi.


Selçuk İnan'dan bekarlığa veda
İşte o kulüpler

Fransız medyasına göre, Gignac’la görüşen diğer kulüpler; Galatasaray, Liverpool ve Newcastle United. Gignac daha önce de Rus kulübü Dinamo Moskova ile masaya oturmuş, ancak senelik 2.5 milyon Euro’yu beğenmediği için görüşmeleri sonlandırmıştı. Şu anda New York’ta tatil yapan tecrübeli forvet, temasları menaceri vasıtasıyla sürdürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ