MENÜ

Gherardini'nin hedefi başarı

Fenerbahçe Ülker Genel Menajeri Maurizio Gherardini, sarı-lacivertli takımda başarılı olmak istediğini, başarı için yönetimin her imkanı sağladığını söyledi.

Gherardini'nin hedefi başarı

Mayıs ayında Fenerbahçe Ülker’in genel menajerliğine getirilen Gherardini, kulübün aylık resmi dergisinin temmuz sayısındaki röportajında, başarı için her şeye sahip olduklarını vurgulayarak, "Fenerbahçe Ülker’de zorlu işlere imza atmak ve başarılı olmak istiyorum. Avrupa’nın en iyi antrenörüne sahibiz, Avrupa’nın en iyi salonu Fenerbahçe Ülker’de, aynı şekilde yönetim de başarı için her imkanı sağlıyor. Bu parçaları bir araya getirdiğimizde başarı kaçınılmaz oluyor" dedi.

Beko Basketbol Ligi’nde şampiyon olan Fenerbahçe Ülker’in sezon boyunca kaliteli bir oyun sergilediğini belirten İtalyan menajer, "Bunun karşılığında da şampiyonluğu elde ettik. Beko Basketbol Ligi kaliteli bir lig ve play off turunda da çok kaliteli takımlarla oynadık. Tabi böylesine kaliteli bir takımlardan oluşan bir ligin son maçında rakibin sahaya çıkmaması aslında üzücü bir durum" ifadelerini kullandı.
Altyapının önemine değinen Gherardini, "Altyapı çalışmaları, basketbol sporunda çok önemli bir şeydir. A takımda görev alabilecek oyuncu yetiştirmek her geçen gün önem kazanıyor. Basketbolun büyümesi için iyi bir altyapıya sahip olmak lazım" şeklinde görüş belirtti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ