MENÜ

Getafe - Real Madrid (CANLI İZLE)

İspanya La Liga'da 19. hafta maçında Getafe ile Real Madrid kozlarını paylaşıyor. Son üç maçından beraberlikle ayrılan ve Barcelona'nın iki puan gerisine düşen Real Madrid rakibini deplasmanda yenerek zirveden kopmak istemiyor. Bu sezon muhteşem bir performansa imza atan Getafe ise rakibini eli boş göndermek istiyor. Peki, Getafe - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Getafe - Real Madrid (CANLI İZLE)

La Liga'da Barcelona ile birlikte şampiyonluğun en büyük adaylarından Real Madrid 19. hafta maçında Getafe'ye konuk oluyor. Son üç maçından berabererlikle ayrılan Zinedine Zidane'ın öğrencileri rakibini deplasmanda yenerek kötü gidişi sonlandırmak istiyor. Bu sezon muhteşem bir performansa imza atan Getafe ise rakibini eli boş göndermek istiyor.

Haberin Devamı

Getafe - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

17 Bin kişilik Coliseum Alfonso Perez Stadı'nda bugün saat 18:00'de başlayan mücadele Spor SMART'ın youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor. Ayrıca maçın detayları da burada olacak.

REAL MADRİD'E MUHTEŞEM ORAN! TIKLA HEMEN OYNA...

Getafe - Real Madrid 11'ler...

Getafe: Soria, Nyom, Cabrera, Djene, Damian, Maksimovic, Arambarri, Fajr, Cucurella, Mata, Angel

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Varane, Militao, Mendy, Kroos, Modric, Valverde, Isco, Bale, Benzema

Ev sahibi takımda Markel Bergara sakatlığı, Mathias Olivera ise cezası nedeniyle Real Madrid'e karşı oynamayacak. Real Madrid'de ise Marco Asensio ve Eden Hazard sakat. Sergio Ramos ise cezalı olduğu için bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

YORUM YAZ