MENÜ

Gervinho'dan Galatasaray'a mesaj

İtalyan devi Roma'nın Fildişi Sahilli yıldızı Gervinho, bir Galatasaray taraftarıyla instagramda ilginç bir diyaloğa girdi. Siyahi yıldız, "Kulübümle konuşun" dedi.

Gervinho'dan Galatasaray'a mesaj

Galatasaray'la uzunca bir süre adı anıldıktan sonra gündemden düşen Roma'nın Fildişi'li hücum oyuncusu Gervinho, instagram hesabında Sarı-Kırmızılı bir taraftar ile ilginç bir diyalog yaşadı.

Gervinho, Sinan Bardak isimli bir Galatasaray taraftarının, "Bize transfer olacak mısın?' sorusuna, 'MLS?' karşılığını vererek, ABD ligini kastedip etmediğini sordu. Taraftarın, "Türkiye Ligi, Galatasaray" yanıtı üzerine şu diyalog yaşandı:

'Ücretimi karşılayamaz'

GERVİNHO: Galatasaray transfer ücretimi karşılayamaz.

TARAFTAR: Şaka mı yapıyorsun? İstediğin ücret nedir?

GERVİNHO: Bilmiyorum.

GERVİNHO: Kulübüme sorun.

TARAFTAR: Wesley ya da Muslera'dan daha pahalı olamazsın. Onlar da iyi ücretler kazanıyorlar ama kalpleri ile oynuyorlar. Sanırım sen sadece para ile ilgilisin?

O soruya cevap yok

Taraftarın, "Sen sadece para ile mi ilgileniyorsun?" sorusunun ardından Gervinho konuşmayı sonlandırdı ve herhangi bir cevap vermedi. Bilindiği üzere Galatasaray geçtiğimiz ay Gervinho ile oldukça yakından ilgilenmiş ancak pazarlıklarda herhangi bir sonuca varılamamıştı.

Chelsea'den Mohamed Salah ve Manchester City'den Edin Dzeko'yu transfer eden Roma'da, Gervinho gözden düşmüştü. Fildişili yıldızın şu ana dek Galatasaray dışında ciddi bir talibi çıkmadı.

İşte o mesajlaşma


Haberin Devamı
YORUM YAZ