MENÜ

"Gerekiyorsa küme düş"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ersun Yanal için düzenlenen imza töreninde basın mensuplarını sorularını yanıtladı. Ali Koç yaptığı açıklamada 'Gerekirse gözümüzü karartacağız' demişti. Daha sonra gelen sorular üzerine açıklamasını detaylandıran Ali Koç, ""Gelecek sezon Avrupa'ya gitmeme ihtimalini ve doğru hamleler yapmayı düşünebiliriz. Çünkü hiçbir şey yapmasak da FFP kurallarını uygulayamıyoruz." ifadelerini kullandı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Ali Koç'un açıklamalarını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal için imza töreni düzenlendi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da düzenlenen basın toplantısında yer aldı ve merak edilen soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Ersun Yanal'ın transfer istemediğini belirten Ali Koç, "Buna karşın devre arasında gereken transferleri yapacağız. Hatta gözümüzü de karartacağız. Bu yılı kayıp olarak görürsek, gelecekte atacağımız adımları belki de bu yıl atacağız. Uzun süreçte gerçekleştirmeyi düşündüğümüz transferleri bu yıl gerçekleştirmeye çalışacağız." açıklamasını yaptı.

Daha sonra gelen sorular üzerine "Gözümüzü de karartacağız" açıklamasını detaylandıran Ali Koç, "Gelecek sezon Avrupa'ya gitmeme ihtimalini ve doğru hamleler yapmayı düşünebiliriz. Çünkü hiçbir şey yapmasak da FFP kurallarını uygulayamıyoruz." ifadelerini kullandı.

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Ali Koç'un açıklamalarını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fikret Orman'ın Ali Koç'la ilgili ifadeleri üzerinden yorum yapan Cem Dizdar, "Fikret Orman her konuşmasında Ali Koç'un Türk futbol kültürünün değişmeye başladığından söz eder. Demek ki onu devam ettirmek lazım. Oradan bu kadar kısa sürede geri dönersen bu seni Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe'nin hemen hemen her maç sonrası hakemden şikayetine götürür. Buraya düşme, bak gerekiyorsa küme düş. Ama iddiandan, doğru bildiğin bir şeyden ayrılma." dedi.

YORUM YAZ