MENÜ

Georgina Rodriguez'den tepki çeken görüntü

Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez be kez de gündeme hem iyilik yapması hem de tepki çeken bir kareyle gündeme geldi. Maske dağıtımı ile alkışları toplayan Rodriguez, Corona virüs zamanı dışarısının tehlikeli olduğunu bile bile çocuklarıyla birlikte ekran karşısına çıkınca kısa zamanda büyük tepkileri üstüne çekmeyi başardı.

Georgina Rodriguez'den tepki çeken görüntü

Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodríguez ,Instagram hesabında "Nuevo Futuro Vakfı'na 20 bin maske bağışlamak için Bella + Canvas ile ortaklık kurdum. Mükemmel çalışmaları ve bağlılıkları için hayran olduğum büyük ailelere duyrulur" dedi.

Haberin Devamı

Rodriguez açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Maske takmak, hepimizi Covid-19'un yayılmasından korumak için temel bir eylemdir. Bizler bu hastalıktan etkilenen insan sayısını azaltabilir ve dünyayı kendimizi kapsayan kadar basit bir hareketle kurtarabiliriz. Lütfen bu mesajı yaymaya devam edin. Birlikte anlatacağız."

Georgina Rodriguezden tepki çeken görüntü

Nuevo Futuro'dan katkıları için Georgina Rodríguez'e teşekkür ettiler ve "Georgina ve ailesine her zaman bizi aradığın için teşekkür ederim. Uzun zamandır beklenen bu sokağa dönüşü tüm küçüklerimiz ve çalışanlarımız için maske bağışıyla güvende tutmamıza yardımcı olduğun için." ifadelerini kullandılar.

Tepkileri topladı

Maske dağıtımı ile alkışları toplayan Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez, tepki çeken bir kareye de imza attı. Corona virüs zamanı dışarısının tehlikeli olduğunu bile bile çocuklarıyla birlikte ekran karşısına çıkınca kısa zamanda büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

Georgina Rodriguezden tepki çeken görüntü

YORUM YAZ