MENÜ

Gençlik çalıştayı Ankara'da yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen çalıştay, 15-19 Mayıs tarihlerinde Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Gençlik çalıştayı Ankara'da yapılacak

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik çalıştayını Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri, ilki Hasan Celal Güzel’in bakanlığı döneminde 24 yıl önce gerçekleştirilen gençlik çalıştayının ikincisi ve daha geniş kapsamlısını düzenlemek için yoğun bir hazırlık programı yapıyor.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda, 15-19 Mayıs tarihlerinde Ankara’da organize edilecek çalıştaya, Türkiye, KKTC ve Almanya’dan yaklaşık 10 bin gencin katılacağı bildirildi.

Yetkililer, bakanlık olarak bugüne kadar 16’sı Türkiye, 2’si Almanya ve KKTC’de olmak üzere 18 bölgede gerçekleştirdikleri bölgesel çalıştaylarda seçilen 450 kişiden oluşan temsilciler heyetinin, burada gençliğin sorunlarını masaya yatıracaklarını ve tartışacaklarını, sonunda alınacak kararları da kamuoyuna açıklayacaklarını söylediler.
Bu arada, çalıştayın kapanışının 19 Mayıs Cumartesi akşamı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacağı da bildirildi.

AA

YORUM YAZ