MENÜ

Gençler'de imzalar atıldı!

Gençlerbirliği, daha önce anlaşma sağladığı futbolcular Serkan Çalık, Alparslan Erdem ve Abdülhamit Yıldız ile basın önünde sözleşme imzaladı.

Gençler'de imzalar atıldı!

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen ve Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Erkman ve kulüp genel koordinatörü Zafer Önder İpek'in hazır bulunduğu imza töreninde Galatasaray'dan transfer edilen golcü Serkan Çalık ve savunma oyuncusu Alparslan Erdem 2.5 yıllık, Hollanda 2. Ligi takımlarından Volendam'dan transfer edilen gurbetçi orta saha oyuncusu Abdülhamit Yıldız 3.5 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Halil Erkman, değişime gelişime uygun 3 futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Golcü oyuncu Serkan Çalık, zamana ihtiyacı olduğunu belirterek, "Uzun bir aradan sonra yeniden futbol oynamaya hazırım. Elimden geleni yapacağım. Buraya bonservisimle beraber geldim. Biraz zamana ihtiyacım var. Yeni bir takımdayım. Öncelikle takımın oyun stilini öğrenmem gerek. Burada başarılı olmak istiyorum" dedi.

Serkan Çalık, 3 sene önce de Gençlerbirliği'ne gelme durumunun olduğunu ancak Galatasaray'a gittiğini hatırlatarak, "Thomas Doll'un burada olmasının gelmemde büyük etkisi oldu. Kendisini çok disiplinli bir teknik adam. Burada yeniden bir çıkış yapmak istiyorum" diye konuştu.

Serkan Çalık, genç bir oyuncu olarak hedeflerinin olduğunu ve gelecekte yeniden büyük bir takımın formasını giymek istediğini sözlerine ekledi.

Savunma oyuncusu Alparslan Erdem, Gençlerbirliği'ne çabuk alıştığını ifade ederek, "Yeni bir takım, yeni bir hoca ve yeni bir sisteme geldim. Buraya çabuk alıştım. Arkadaşlık üst seviyede. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençlerbirliği'nde Bursaspor ve Kayserispor'un yaptığı gibi bir sıçrama yapmak istiyoruz" dedi.

Büyük bir takımdan geldikten sonra kaybolup gitmeyeceklerini vurgulayarak, "Büyük takımdan gelmek bize ayrı bir özgüven sağlıyor. Büyük takımdan Anadolu takımlarına giden ve parlayan Yusuf Şimşek ve Olcan Adın örneği var. Biz de burada yeniden parlamak istiyoruz. Kaybolup gidenlerden olmayacağız" ifadelerini kullandı. Alparslan, sakatlığıyla ilgili bir soruya ise, "Şu an stres kırığı nedeniyle oynayamıyorum. Bunun 1 haftası geçti. Tahminimce 1 ay sonra hazır olurum" şeklinde cevap verdi.

Gurbetçi oyuncu Abdülhamit Yıldız, Gençlerbirliği'ne geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Büyük bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi. Hem libero hem de ön libero olarak görev yapabilen Abdülhamit Yıldız, gelmeden önce Hurşut Meriç ile görüştüğünü ve buraya gelmesinde kendisinin büyük payı olduğunu kaydetti. Abdülhamit Yıldız, hedefinin gelecekte milli takım forması giymek olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ